.

Хамак За Съхранение на меки играчки или Мрежа за играчки от Ресни, Окачен Мрежест Хамак от Ресни в Голям Размер за Детска стая, Спалня (Розов)

Хамак За Съхранение на меки играчки или Мрежа за играчки от Ресни, Окачен Мрежест Хамак от Ресни в Голям Размер за Детска стая,

BGN 9.63

Сума
Налично за поръчка

?【Еко-материал 】: Мека мрежа за животни или хамак от еко-материали, произведени от висококачествени памучни въжета изискана 100% ръчно плетениСклад за играчки-различна трайност.Вашето малко сеточка за меки играчки размер на 43 x 43 x 57 см побира десетки малки играчки. ?【 Лесна инсталация】 : Мрежа за съхранение на играчки ресни лесни за монтаж и идва със всичко необходимо за бърза и лесна инсталация.Окото е предназначена за закачане към ъгъла на стената и има здрави метални панти, които не се разпадат, като дървени. ?【 Добавете малко цвят в стаята Си! 】 : Мека мрежа за животни, украсен с разноцветни кружевными снопчета, които добре се съчетават с различни възможности за оформяне на помещението, като допълнително на яркостта на всяко пространство. ?【Отлично украса и подарък】:Мека мрежа за животни или хамак с разноцветни кружевными кичури са идеални за детска, детска градина, игрална стая, детска спалня или като отличен подарък за вашите близки и приятели!. ?【Гаранция за 100% 】 : С много дантелен кисточек можете да се отпуснете, както и времето на историята може да се превърне в по-магическо!Забележка : Моля, дръжте мрежа за меки играчки или хамак далеч от огъня, максимално тегло не надвишава 50 кг.Ако имате някакви въпроси, моля, незабавно се свържете с нас и ние ще ви предоставим услуга от най-високо качество.Мека мрежа за животни или хамак, могат да се използват В най-различни помещения.Идеалната мрежа за играчки, държач за меки играчки за игри стая, спалнята, детската стая. Органайзер за съхранение на хамак с меки играчки за домашни животни!.Триъгълно деколте позволява пълноценно използване на ъгловото положение, което може да замени чували за боб, кутии за съхранение, кофи за боклук, кошници и кутии, спестяване на пространство.Един забавен начин да съхранява и показва колекция от играчки!.Вече не е необходимо да бродят из морето никаква всячины в стаята на вашето бебе.Дръжте стаята си в чистота и ред, с помощта на мрежа за хамак с меки играчки животни!.

Декларирани характеристики