.

Холна Маса от Прозрачно Стъкло, Комплект от 2 теми, Модерен Квадратен Плот за оформяне с Дървени апликации, Промишлен Муфа Масичка, Приставные холни Маси за Хол, Спа?

Холна Маса от Прозрачно Стъкло, Комплект от 2 теми, Модерен Квадратен Плот за оформяне с Дървени апликации, Промишлен Муфа

BGN 29.90

Сума
Налично за поръчка

【Размери на продукта】 Голяма маса : W2393', Малка маса : W20.96', полезен товар : 180 кг. 【Модерен дизайн】 Обикновен външен вид и повърхност от закалено стъкло.Множество възможности за употреба, не само като журнального маса, но и като компютърен масичка за грим за вашия офис или всекидневна. 【Комплект от 2 маси】 се Състои от 2 маси, можете да ги използвате поотделно или да ги сгъват заедно в съответствие с всички вашите нужди. 【Елегантни детайли】 Метална тръба здрава и никога не се напуква.Гладка повърхност за ежедневно почистване. 【Лекотата на монтажа】В комплекта е включено цялото оборудване и аксесоари.Към него са приложени лесни за изпълнение инструкции.Информация за продукта : Цвят : прозрачен Материал : стъкло Размери на продукта : Дължина на сглобени (инча.) : 23,23 Широчина на сглобени (инча.) : 23,23 Височина на сглобени (инча.) : 16,93 Тегло (кг) : 27,06 Комплект масички от 2 теми за хол : Този холна маса изпълнена във вид на двойна маса.Този модерен масичка за кафе, състоящ се от две части, в разложенном формата отнема повече места, а за пестене на място може да се редят една върху друга.

Декларирани характеристики