.

Офис стол Memobarco, Трапезни Столове, с подкрепата на лумбална опора за гърба и Откидывающимся Подлакътник, Ергономичен Компютърен стол с Удобно Мрежесто седалка за р?

Офис стол Memobarco, Трапезни Столове, с подкрепата на лумбална опора за гърба и Откидывающимся Подлакътник, Ергономичен Компютърен

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Мрежа с висока плътност и устойчива Х-образна рамкаПремина 120 000 изпитване на натиск на облегалката.Солидни и стабилни подлакътници.Измина 60 000 тестове за корекция оръжие.Отговаря на международния стандарт, дълъг експлоатационен живот.Премина 120 000 тестове за корекция газлифта. Висока носеща способност до 300 килограма. Премина 120 000 теста на носещата способност.Тихо, без драскотини и по-гладко плъзгане.Мина 10000 тест на роликовую прокатку. ☆【Ергономичен стол - бъдете съсредоточени върху работата】Система за подкрепа на долната част на гърба е по-подходящ, за да създаде перфектния завой, който отговаря на гърба на потребителя и допринася за здрава стойката. ☆【Почивка с бриз】 Регулируема 3 D облегалката за глава, наклонени облегалки осигуряват подкрепа, когато имате нужда, и се отстранява от пътя, когато вие не го правите, например, когато играете на китара. ☆【Окото с триъгълна текстура】 Ненадминат комфорт благодарение дишаща мрежа по време на сядане нашите окото трапезни столове са с високо основа от полиран покритие покритие 5 звезди за осигуряване на увереност в използването; Препоръчва се за хора ръст 5-6 метра и тегло до 300 килограма.

Декларирани характеристики