.

висящ Шкаф Над Тоалетна, 2-Уровневые Рафтове-Организаторите за Баня, Многофункционална Стойка за Тоалетна, Компактно Съхранение, Интериор на баня, Мебели за баня (ч?

висящ Шкаф Над Тоалетна, 2-Уровневые Рафтове-Организаторите за Баня, Многофункционална Стойка за Тоалетна, Компактно

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

▶Спестяване на пространство : складово помещение над тоалетна позволява пълноценно използване на вертикалното пространство в банята си, като ви предоставя допълнително място за съхранение на различни предмети от първа необходимост, не като при това няма никаква площад пол
▶Мултифункционалност : Склад над тоалетна - това не е просто рафтове за съхранение, тя също може да служи за много други цели.Например, можете да поставите в него кърпи, папиросную хартия и други дамски принадлежности или виси под него дрехи, кърпи и други предмети, което го прави много гъвкав.
▶Стилно-практичен : Шкаф над тоалетна не само осигурява допълнително пространство за съхранение, но и елегантен дизайн придава нотка на елегантност на всеки интериор на банята.
▶Спестяване на време : чрез поставяне върху тоалетна може да е по-добре да подредите вашите принадлежности за баня и спести време за търсене на предмети, които ще ви помогне по-бързо да изпълни почистване на баня и подреждане на задачи.
▶Икономично-практичен : В сравнение с други решения за съхранение, за съхранение на над тоалетна е икономичен и практичен избор.Той не само е на разумна цена, но и има дълъг срок на служба и не е лесно да се повреди, което го прави дългосрочен и икономически ефективна инвестиция.

Декларирани характеристики