.

HEVSTIL, 4 комплекта на Контролирани средства за защита на скелет легла От разклащане, Средство, за да се предотврати разхлабване на леглото, Хонорар от разклащане, При?

HEVSTIL, 4 комплекта на Контролирани средства за защита на скелет легла От разклащане, Средство, за да се предотврати разхлабване

BGN 3.12

Сума
Налично за поръчка

?️ На помещение включва : 4 × средство за защита рамка легла разклащане ?️ Този хонорар на леглото може да попречи на разклащане легла, утолщающие амортисьори могат да предпазват вашите стени от механични повреди. ?️Средства рамка на леглото си от сътресения осигуряват устойчивостта на таблата, намаляват нивото на шума и защита на качеството на сън на вашето семейство. ?️ Дължина, регулиране на завоя.Подходящ за определяне на хлабината 59-67 мм/2,32" -2,64". ?️ Приложение : Стабилизатор на прикроватной нощни шкафчета, подходящ за всеки лесно встряхиваемой мебели като легло, диван, шкафове, вино кабинет, малка странична масичка, масичка за грим и т. Параметри : нето Тегло : 277 g Цвят : бял Материал : метал, пластмаса Диаметър на основата : 4 см/1,57 "Височина : 59-67 мм/2,32"-2,64" Mailto включва : 4 x инструмент за защита на скелет легла разклащане Забележка : поради ръчно измерване са възможни малки отклонения.Моля, разберете, че цветът може да варира в зависимост от езика разлика.

Декларирани характеристики