.

Чанта за съхранение на складного матрак Guisong, Калъф за Трехстворчатого на матрака с цип, Сгъваем Калъф за матрак с ефект на паметта, Подходящ За двойна Трехстворчат?

Чанта за съхранение на складного матрак Guisong, Калъф за Трехстворчатого на матрака с цип, Сгъваем Калъф за матрак с ефект

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

【Калъф за носене сгъваем матрак 3 "и 4"】 Размери : 40 "x26"x13", подходящ за двойни матраци с размери до 3-4 см, моля, проверете размера на вашето трехстворчатого матрак в сгънат вид, преди да купите 【Материал ПРЕМИУМ-клас】 Чанта за съхранение на складного на матрака, произведен от устойчива на износване плат Оксфорд с добавянето на водоустойчив на покритието, предпазва вашия сгъваем матрак от прах, вода, разкъсвания и драскотини, при запазване на сгъваем матрак, чиста и суха. 【3-странен цип и 2 химикалки】 Благородна светкавица, предназначена за по-добро съхранение, запазване на вашия сгъваем матрак чисто от външната среда.А писалката е предназначена за удобно транспортиране, която е тежка рамка и нейното не е лесно да се прекъсне и да се скъса. 【ДИЗАЙН на КОНТРОЛИРАНИ КАИШКА и ПРЯЖЕК】Можете да бутона на ключалката и се регулира колан за по-добра засаждане, което гарантира, че изградена матрак ще остане на място по време на транспортиране. 【Многофункционално приложение】 Чанта за съхранение на матрака ви позволява да съхранявате не само трикуспидалната матрак, но и възглавници, кърпи, завивки, юргани, облекло и наматрасники etc.It трикуспидалната матрак, удобен за носене в къмпинг на открито, фургони на колела и на пътуване. 【Калъф за носене сгъваем матрак 3 "и 4"】 Размери : 40 "x26"x13", подходящ за двойни матраци с размери до 3-4 см, моля, проверете размера на вашето трехстворчатого матрак в сгънат вид, преди да купите. 【Материал ПРЕМИУМ-клас】 Чанта за съхранение на складного на матрака, произведен от устойчива на износване плат Оксфорд с добавянето на водоустойчив на покритието, предпазва вашия сгъваем матрак от прах, вода, разкъсвания и драскотини, при запазване на сгъваем матрак, чиста и суха. 【3-странен цип и 2 химикалки】 Благородна светкавица, предназначена за по-добро съхранение, запазване на вашия сгъваем матрак чисто от външната среда.А писалката е предназначена за удобно транспортиране, която е тежка рамка и нейното не е лесно да се прекъсне и да се скъса. 【ДИЗАЙН на КОНТРОЛИРАНИ КАИШКА и ПРЯЖЕК】Можете да бутона на ключалката и се регулира колан за по-добра засаждане, което гарантира, че изградена матрак ще остане на място по време на транспортиране. 【Многофункционално приложение】 Чанта за съхранение на матрака ви позволява да съхранявате не само трикуспидалната матрак, но и възглавници, кърпи, завивки, юргани, облекло и наматрасники etc.

Декларирани характеристики