.

Компютърна маса WOODYNLUX L-образна форма - 43-инчов Домашен офис бюро с рафт, Игри на маса, Ъглово бюро за работа, писане и учене, Компактен, сиво.

Компютърна маса WOODYNLUX L-образна форма - 43-инчов Домашен офис бюро с рафт, Игри на маса, Ъглово бюро за работа, писане

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【Голямо работно бюро и многофункционален】 Размери : 43,3 "W x 30,7 "G x 29,5"те години Тегло : 28,66 паунда.Тази L-образна бюро осигурява просторно работно място за писане, учене, игри и други дейности в домашния офис. 【Заден рафтове и са идеални за ъглов пространство】Инсталиране на странични рафтове картинката на масата L-образна форма на ляво или в дясно от вас, в зависимост от това, как ще организирате вашето пространство, което е доста подходящ за ъглов малко пространство.Това позволява ефективно използване на ъглови пространства. 【2-ярусная полици за съхранение на】 Ъглово бюро с 2-диференцирани отворен рафт осигурява достатъчно място за съхранение на бюрото.Това помага да получи всичко, което е в обсега на работа.Междувременно, голямо пространство (33.4") под масата помага да се отпуснете краката си по време на дълги работни часове. 【Здрава конструкция】 Благодарение на метална рамка премиум-клас и висококачествени дъска МДФ този компютърен маса L-образна форма осигурява стабилност и издръжливост.Работния плот е защитен от надраскване, е водоустойчив и лесен за почистване. 【Лекотата на монтажа】 Включително подробни инструкции за монтаж, ръководство на потребителя, комплектни детайли и инструменти, необходими за изграждане, инсталиране на масата се превръща в лесна задача.

Декларирани характеристики