.

YT Living + Кожен стол с електрически люк -Мека Регулируема стол-диван с дебела възглавница на седалката с USB, странични джобове, притежателите на напитки за домашно кин?

YT Living + Кожен стол с електрически люк -Мека Регулируема стол-диван с дебела възглавница на седалката с USB, странични

BGN 193.00

Сума
Налично за поръчка

【Луксозен КОМФОРТ】 Набитая възглавница и облегалка от удобен дишаща изкуствена кожа, с меки и поддържащи гърба и кръста 【ДИЗАЙН ПРЕМИУМ-клас】 използвайте устройството по време на почивка, с помощта на вградения USB порт, и дръжте напитка в обсега на подстаканнике.Работен стол с защита от тесни точки разработена в съответствие с изискванията за безопасност на децата. 【УДОБНО УПРАВЛЕНИЕ】Електрически стол, напълно се контролира само две стрелки. 【Функция за масаж с шест точки】 Осигурява най-добрата релаксация с помощта на 6 масажни точки. 【Поставки за чаши И SIDA POKERT】 На подлокотнике има черна пластмасова поставка за чаши, което е удобно за поставяне на чаши с вода и може да реши проблема за жажда, без ставане с удобна седалка. и можете да не се притеснявате, че вашият мобилен телефон или i Pad отключатся, седнал в нашия стол.По една странична джоба от двете страни на оръжие най-добре отговаря на вашите нужди и са подходящи за съхранение на малки предмети в обсега. 【ПОДХОДЯЩ размер】 размери : 37,8 "W x 36,2 x 40,9"В Размер на седалката : 21,7 "W x 20,1"G x 19,7"В Размер на облегалката : 32,7 Ш x 25,2 "В Размер на оръжие : 22,8 "от пол; 11"В от седалката Разлика между стените на : 4,7 ". 5352 Произведено от висококачествена кожа, този стол е проектиран за максимален комфорт.Износостойкое, дышащее и меко.Благодарение на напълно моторизованному управление на стола се регулира на всеки ъгъл, който най-добре се отпуска и поддържа правилната стойка.USB-порт, поставка за чаши и чанта за съхранение отстрани значително повишават удобството.Характеристики : 【ЛУКСОЗЕН комфорт】 Благодарение на използването на удобен дишаща изкуствена кожа възглавница и облегалка мека и подкрепа на гърба и кръста. 【ДИЗАЙН ПРЕМИУМ-клас】 използвайте устройството по време на почивка, с помощта на вградения USB порт, и дръжте напитка в обсега на подстаканнике.Работен стол с защита от тесни точки разработена в съответствие с изискванията за безопасност на децата. 【УДОБНО УПРАВЛЕНИЕ】Електрически стол, напълно се контролира само две стрелки. 【Лесно се монтира 】 Готов за употреба само за три лесни стъпки 【ПОДХОДЯЩ РАЗМЕР 】 Общият размер : 37,8 "W x 36,2 x 40,9 "В Размер на седалката : 21,7 "W x 20,1 "G x 19,7 "В Размер на облегалката : 32,7 Ш x 25,2 "В Размер на подлакътник : 22,8 "от пол; 11 "В от седалката на Електрода разстояние от стената : 4,7 "съдържание на Пакета : 1 Х кожен стол с възможност за сгъване на облегалката 1 X Инструкция Технически характеристики : Цвят : слонова кост Общият размер на : 37,8 "W x 36,2 x 40,9 "В Размер на седалката : 21,7 "W x 20,1 "D x 19,7"H подлакътник Размер : 24,4 "H от пода; 10,6"H от стените на седалката : 4,7 нето Тегло : 92 килограма полезен Товар : 300 кг.

Декларирани характеристики