.

КИНТАН Моята Внучка те Обичам вечно, Двуцветен Кожен Сплетен Гривни за Жени, Вдъхновяваща Гривна, Гривни за да си Внучка на баба, Подарък за Бала внучка на рожден де?

КИНТАН Моята Внучка те Обичам вечно, Двуцветен Кожен Сплетен Гривни за Жени, Вдъхновяваща Гривна, Гривни за да си Внучка

BGN 17.08

Сума
Налично за поръчка

【ПОДАРЪК ЗА ВНУЧКИ】- Когато станеш по-възрастен, се натъкнеш на много трудности в живота; просто правете всичко, което е във вашите правомощия!Животът - това е не чака, докато мине бурята; обичай, живейАз винаги ще бъда с теб!гривна внучка на баба/наны/дядовци. 【Удобен материал】 : кожени гривни, изработени от висококачествени материали от естествена кожа, гривна ръчна изработка, плътно тъкани, мек и удобен на пипане; със специална магнитна закопчалка от неръждаема стомана. 【С любовни послания със】 : Гравиране на маншет : "Обичам те завинаги", подарък на внучката се предлага в кутия с любовни послание, което дори ще направи този подарък е по-романтичен и внимателен.Изненадайте своята внучка на тези Тъкани Кожен гривната. 【ТЕ ОБИЧАМ ВЕЧНО】 : В очите внучка на баба ми / баба / дядо - да ги супергерой.Гривна с послание символизира вашата специална любов.Това ще бъде смислен подарък, който ще пътища на човека, когото ще обичам вечно.Разбира се!Това е един прекрасен подарък за вашата Внучка!. 【Идеален подарък】 : Тази гривна за моята внучка ще се превърне в идеален подарък за жени, е подходящ за всеки повод връчването на подаръци, чудесен подарък за Коледа, деня на благодарността, абитуриентски бал, рожден ден и всеки ден дни за вашата внучка.Освен това, тя може да бъде специален подарък само за вас самите. 【ПОДАРЪК ЗА ВНУЧКИ】- Когато станеш по-възрастен, се натъкнеш на много трудности в живота; просто правете всичко, което е във вашите правомощия!Животът - това е не чака, докато мине бурята; обичай, живей.Аз винаги ще бъда с теб!гривна внучка на баба/наны/дядовци. 【Удобен материал】 : кожени гривни, изработени от висококачествени материали от естествена кожа, гривна ръчна изработка, плътно тъкани, мек и удобен на пипане; със специална магнитна закопчалка от неръждаема стомана. 【С любовни послания със】 : Гравиране на маншет : "Обичам те завинаги", подарък на внучката се предлага в кутия с любовни послание, което дори ще направи този подарък е по-романтичен и внимателен.Изненадайте своята внучка на тези Тъкани Кожен гривната. 【ТЕ ОБИЧАМ ВЕЧНО】 : В очите внучка на баба ми / баба / дядо - да ги супергерой.Гривна с послание символизира вашата специална любов.Това ще бъде смислен подарък, който ще пътища на човека, когото ще обичам вечно.Разбира се!Това е един прекрасен подарък за вашата Внучка!.

Декларирани характеристики