.

CCHOME 2 бр., Черен Регулируема Инструмент За защита на Скелет легла От Разклащане, на Хонорар и на Стената на легла, което предотвратява Разхлабване, Хонорар От Разкла?

CCHOME 2 бр., Черен Регулируема Инструмент За защита на Скелет легла От Разклащане, на Хонорар и на Стената на легла, което

BGN 3.99

Сума
Налично за поръчка

【ПОВЕЧЕ НИКАКВО СКЪРЦАНЕ】 Ако имате най-писклив рамка на легло, той често се събужда и вас, и вашите съседи също могат да го чуятНо след като защелкнули корк, скърцане напълно спря!Толкова е хубаво да спя през цялата нощ и не се тревожи за такава жалко един малък проблем. 【Лесна инсталация】 Предпоставка включва 2 събрани инструмент за защита от разклащане, просто махнете отметката стикер и го поставете там, където искате, благодарение на супер лепкавост тя никога не се плъзга, след това се регулира на дължина, отслабване или повишаване на винтове, за да го твърди. 【ЗАЩИТА на СТЕНИТЕ】 Възглавница ефективно намалява нивото на шума и предпазва вашата стена от увреждане, този стабилизатор на леглото може да попречи на шатание на леглото. 【РАЗЛИЧНО използването на】 Тези стенни мъничета за таблата на леглото са подходящи за повечето видове мебели като легла, винарски шкафове, мека мебел, библиотеки, шкафчета и т. Ефектът е най-добре при използване с прилагаемыми антизвуковыми парчета. 【ПОЛЕЗНИ съвети】 Измерете разстоянието между вашата трясущейся мебели и стената, след това изберете подходящ по размер инструмент за защита на рамка на леглото си от сътресения с регулируема конец, за да го държи на място.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ легло шкаф на стол, диван и други предмети, използвани от стените е ДОБЪР избор на мебели не само създава шум, но и вреди на корпуса на мебелите от честото треперене.Нашите инструменти за защита на скелет легла разклащане - вашият най-добър избор.Ефективно намаляват нивото на шума и предпазва стената от увреждане, предотвратяване на люлка, за успокояване на настроението и подобряват качеството на съня.

Декларирани характеристики