.

Табуретка за краката YOUYOUXI, Пейка за обувки от хартия ратан - Скандинавска Минималистичная пейка за обувки на врати, Диван, табуретка За съхранение, столче за съхран?

Табуретка за краката YOUYOUXI, Пейка за обувки от хартия ратан - Скандинавска Минималистичная пейка за обувки на врати, Диван,

BGN 122.90

Сума
Налично за поръчка

* Табуретка за крака с модерен дизайн и може да се използва като пейки в края на леглото, скамеечки за краката, временно стол или маса за съхранение * Мека тапицерия на седалката осигурява удобно седене дори в продължение на дълъг период от време - тъканта трайна и устойчива на атмосферни влияния. * Материал : Бамбук табуретка - това е естествен продукт, произведено ръчни инструменти, така че малък белег върху него се увеличава своята автентичност и гарантира, че имате автентични ръчно изработени изделия. * Перфектни размери : Диван-пейка е на разположение в два размера (19,7x11,8x13,8 инча, 23,6x15,7x15 инча).Минималистичен дизайн, подходящи за различни стилове на домашен интериор. * Удобна седалка, шапка с подплата от пяна с висока плътност осигурява отлична кацане; меки краища защитава семейството си от удара, сверхнагрузка много удобен за всички членове на вашето семейство. * Табуретка за крака с модерен дизайн и може да се използва като пейки в края на леглото, скамеечки за краката, временно стол или маса за съхранение. * Мека тапицерия на седалката осигурява удобно седене дори в продължение на дълъг период от време - тъканта трайна и устойчива на атмосферни влияния. * Материал : Бамбук табуретка - това е естествен продукт, произведено ръчни инструменти, така че малък белег върху него се увеличава своята автентичност и гарантира, че имате автентични ръчно изработени изделия. * Перфектни размери : Диван-пейка е на разположение в два размера (19,7x11,8x13,8 инча, 23,6x15,7x15 инча).Минималистичен дизайн, подходящи за различни стилове на домашен интериор. * Удобна седалка, шапка с подплата от пяна с висока плътност осигурява отлична кацане; меки краища защитава семейството си от удара, сверхнагрузка много удобен за всички членове на вашето семейство.Пейка за обувки от хартия ратан - скандинавска минималистичная вратата пейка за обувки двоен Разтегателен диван, табуретка за съхранение на Столче за съхранение Кутия за съхранение на Табуретка / 19,7x11,8x13,8 инча, 23,6x15,7x15 инча Заглавие : Стенд за обувки от ратан Цвят : както е показано Материал : бамбук Размер : 19,7x11,8x13,8 инча, 23,6x15,7x15 см Тегло бруто : 4.5 кг Технически характеристики : Пейка за обувки от ратан x1 Мека и удобна, лека, лесно се мести, спестява място, голяма товароносимост Табуретка може да се използва като пейка за обувки, столче за грим, табуретка за сядане, разтегателен и т.

Декларирани характеристики