.

Allazone 3 БР. Място за спане за Птици от Дърво, Застояла Пръчка за Птици, Люлки, Играчки за Дъвчене Птици, място за спане за клетка за Клетки от Естествено Дърво, Клетки з?

Allazone 3 БР. Място за спане за Птици от Дърво, Застояла Пръчка за Птици, Люлки, Играчки за Дъвчене Птици, място за спане за

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Пратката включва : 1 бр дървена поставка за костур с раздвоением, 2 бр. поставка за костур за птици без клони, за разлика от обикновените дървени шест, уникална поставка за вени, птици предпочитат да играят на нея.Материал : убежища за птиците, са от естествено масивно дърво, което е естествена, екологично чиста, без никаква вреда и отговаря на начина на живот на птиците. Размер : дължина прибл. 25,5 см / 10 инча, тъй като нашите естествени убежища и са изработени ръчно, нито един от тях не е еднакъв.Лесна инсталация : Всяка поставка за птици се предлага с метална барашковой гайка и монтирани с болтове.Лесно прикрепете място за спане от дървени клони към клетката с помощта на винт.Многофункционална играчка за птици : Създаване на среда на живот и забавление за папагала, те са предназначени за това, да се даде почивка лапкам птици за вашите птици.Осигурява на вашата малка птичке идеалното възвишено място за рока, дъвчене и катерене.Птичи място за спане, подходящ за чинки, канарчета, вълнообразни попугайчиков, какаду, неразлучников, зеленощеких конуров и т. на Помещение включва : 1 бр. дървена поставка за костур с раздвоением, 2 бр. поставка за костур за птици без клони, за разлика от обикновените дървени шест, уникална поставка за вени, птици предпочитат да играят на нея.Материал : убежища за птиците, са от естествено масивно дърво, което е естествена, екологично чиста, без никаква вреда и отговаря на начина на живот на птиците. Размер : дължина прибл. 25,5 см / 10 инча, тъй като нашите естествени убежища и са изработени ръчно, нито един от тях не е еднакъв.Лесна инсталация : Всяка поставка за птици се предлага с метална барашковой гайка и монтирани с болтове.Лесно прикрепете място за спане от дървени клони към клетката с помощта на винт.Многофункционална играчка за птици : Създаване на среда на живот и забавление за папагала, те са предназначени за това, да се даде почивка лапкам птици за вашите птици.Осигурява на вашата малка птичке идеалното възвишено място за рока, дъвчене и катерене.Птичи място за спане, подходящ за чинки, канарчета, вълнообразни попугайчиков, какаду, неразлучников, зеленощеких конуров и т., Поставка за птици ще ви зареди с вашия домашен любимец на енергия и ще я превърне в рай за катерене, дъвчене и игри.Защо избирате Играчки за птици и Папагали : 1.

Декларирани характеристики