.

ALREMO HUANGXING - Wooden 5 бр./компл. Комплект играчки за Папагали, Набор от Играчки за Катерене, Папагали, Цветни Трайни Подаръци за Домашните Папагали за Птици

ALREMO HUANGXING - Wooden 5 бр./компл. Комплект играчки за Папагали, Набор от Играчки за Катерене, Папагали,

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

За да папагали усъвършенстват своите човки, както и са правили физически упражненияМоже да отговори на инстинкт папагал, да играе, да дъвче, да добиват храна, но също така може да се развие мозъчен интелект.Колоритен играчка-птичка може по-добре е да привлече вниманието на птици.Звук колокольчика отговаря на общуване инстинкт за социално животно. намалете стреса, не дай попугаям в депресия крещи или ухапване.Той също така може да се изострят клюн на папагал, така че той да не нарасне твърде дълъг, за да се хранят нормално.Папагал дъвче играчка, помага домашен любимец облекчи налягането.Характеристики : За папагали усъвършенстват своите човки, както и са правили физически упражнения.Колоритен играчка-птичка може по-добре е да привлече вниманието на птици. намалете стреса, предотвратите викове и ухапване от папагали в депресия.Той също така може да се изострят клюн на папагал, така че той да не нарасне твърде дълъг, за да се хранят нормално.Звук колокольчика отговаря на общуване инстинкт за социално животно.Може да отговори на инстинкт папагал, да играе, да дъвче, да добиват храна, но също така може да се развие мозъчен интелект.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : Дърво + метал + акрил Цвят : многоцветен Височината на моста : прибл. 16 см/6,29 инча Пръстен с глава : около 15 см/ 5,90 венец от шлайфане на камък : приблизително 18 см / 7,08 венец от акрил : прибл. 15 см / 5,90 Кабел за Такрау от синтепона : прибл. 21 см / 8,26 инча Тегло : приблизително 191 г / 6,73 грам съдържание на Пакета : 5 * Висящи играчки за птици Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0,2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
Wood+ Metal+ Acrylic
Color:
Colorful
Bridge Height :
Approx. 16cm/ 6.29in
Bead Ring:
approx.15cm/ 5.90in
Grinding Stone String:
approx. 18cm/ 7.08in
Acrylic String:
approx. 15cm/ 5.90in
Sepak Takraw String:
approx. 21cm/ 8.26in
Weight:
Approx. 191g/6.73oz
Package list:
5 * Bird Hanging Toys:
Notice:
1. Please allow 0 2cm error due to the manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :