.

Ipetboom 1 бр. Аксесоари Аксесоар За Баня На Вълнообразни Попугайчиков - Многофункционална Вана За Вода, Мивка за Булки, Творчески Душ За Измиване на Черна което се кана?

Ipetboom 1 бр. Аксесоари Аксесоар За Баня На Вълнообразни Попугайчиков - Многофункционална Вана За Вода, Мивка за Булки, Творчески

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Мивка за птици : Елегантен дизайн, преносим за дома, носене на ръка при пътуване на откритоЛесно преобръщане и безопасно за вашите малки домашни любимци.Аксесоари за почистване на папагали : 【Многофункционални】Клетки за къпане на птиците може не само да изтриете, и, но и хидратира кожата и помага на птиците, както и да се отвръща на топлина.Автоматична скоростна за баня : е Изработена от материали, които лесно се повреждат.Баня за птици за папагали могат да преминат в химическо чистене или се изпират.През лятото можете да се къпе в чиста вода, а през зимата - в пясъчни вани.А за къпане на птиците : запазете здравето : Водна баня е полезна за здравето на птиците, тя е не само полезно за почистване, но и хидратира кожата и помага за птиците, както и да се отвръща на топлина.Пратката включва 1 х Мивка за измиване на лицето си Характеристики -Произведен от висококачествен материал.Безопасни и безвредни, леки и издръжливи изделия, лесно доказуема къпане птици-папагали. -Цвят : черен, прозрачен ваната за попугайчиков -Голям размер, подходящ за повечето домашни птици, многофункционален и практичен контейнер за къпане попугайчиков на вашите любимци. -Размер : 13,50 X13,00 X13,00 см / 5,31 X5,11 X5 кутия за пясъчна баня за хамстери. -Дизайн на продукта е гениален.Този леген за баня ще птица ванночку по-интересен за къпане на птиците. -Дебели и здрав леген за баня може да помогне за почистване на вана за вашите домашни птици в клетка за птици. -Вана за птици, перфектен за малки птици като папагал и душ-кабина за други птици parrot. -Материал : PVC баня за птици Стоки за папагали Описание Баня за птици в клетката, Това ще направи къпането на птиците е по-вълнуващо. вана за къпане на птиците Къпане на птиците естествено, затова е много важно да се гарантира за тях, вана, за да могат да отговорят.Баня за птици за Този предмет може да се превърне в чудесно място за къпане на вашите птици.

Декларирани характеристики