.

Играчка-Люлка за птици, Цветен Дизайн Люлки За Подвесного мост, Избавляющий От Скука, Дървени Люлки за Катерене Домашни любимци (Пети поръчка Шуанчжу)

Играчка-Люлка за птици, Цветен Дизайн Люлки За Подвесного мост, Избавляющий От Скука, Дървени Люлки за Катерене Домашни любимци

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

【Сигурен и издръжлив】Люлка осигуряват домашни любимци място за почивка и игри, те могат да се завъртат и лазать на люлка цял ден да се занимават със спорт 【Цветен дизайн люлките на подвесном моста】 Цветен дизайн люлките на подвесном моста, случайно подбран от цветни дървени мъниста, събужда интереса на птиците към играта. 【Естествено дърво】 Висящ мост Parrot Люлка е Изработена от естествено дърво, цветни мъниста, боядисани хранителни боя, красив, нетоксичен, безопасен и устойчив. 【Отърви се от скука】Когато собственикът не може да придружава домашен любимец, домашен любимец, може да забавлява себе си с това, за да разсее скуката. 【Лесна инсталация】 Дървени люлки за катерене, домашни любимци, оборудвани с аксесоари с фиксирана кука, са лесни за инсталиране, те могат лесно да се мотае в клетка или на всяко друго място, където можете да ги закача. 【Сигурен и издръжлив】Люлка осигуряват домашни любимци място за почивка и игри, те могат да се завъртат и лазать на люлка цял ден да се занимават със спорт. 【Цветен дизайн люлките на подвесном моста】 Цветен дизайн люлките на подвесном моста, случайно подбран от цветни дървени мъниста, събужда интереса на птиците към играта. 【Естествено дърво】 Висящ мост Parrot Люлка е Изработена от естествено дърво, цветни мъниста, боядисани хранителни боя, красив, нетоксичен, безопасен и устойчив. 【Отърви се от скука】Когато собственикът не може да придружава домашен любимец, домашен любимец, може да забавлява себе си с това, за да разсее скуката. 【Лесна инсталация】 Дървени люлки за катерене, домашни любимци, оборудвани с аксесоари с фиксирана кука, са лесни за инсталиране, те могат лесно да се мотае в клетка или на всяко друго място, където можете да ги закача. Изработени от истинско дърво, цветни мъниста, боядисани хранителни боя, красиви, нетоксични, безопасни и трайни. Люлка осигуряват домашни любимци място за почивка и игри, те могат да се завъртат и лазать на люлка цял ден да се занимават със спорт. Когато собственикът не може да придружава домашен любимец, домашен любимец, може да забавлява себе си с това, за да разсее скуката. Цветен дизайн люлки подвесного мост, случайно подбран с цветни дървени мъниста, събужда интереса на птиците към играта. Снабден с аксесоари с фиксиран на една кука, лесен за инсталиране, могат лесно да бъдат окачени в клетката или на всяко друго място, където да го закачите.

Декларирани характеристики

Item Type:
Bird Toy
Material:
Log, Stainless Steel
Purpose:
Swing Suspension Bridge
Package List:
1 x Suspension Bridge:
4 x Hanging Chain:
2 x Hook: