.

Yardwe, 4 бр., кутия, Пръстен от ухапване за Отглеждане на Птици, Пръстени за Отглеждане на Птици, Къщичка за птици, Защита от Хищници, Отвори за клетки за Папагали, Аксес?

Yardwe, 4 бр., кутия, Пръстен от ухапване за Отглеждане на Птици, Пръстени за Отглеждане на Птици, Къщичка за птици, Защита от

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

ЗАЩИТА на КУТИЯ ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ на ПТИЦИ - Продуктът е прост и удобен за използване, лесно се поставят и съхраняватЗАЩИТНО УСТРОЙСТВО за ДУПКИ за сини птици - използва се в някои дървени гнезда за птици, особено подходящи за някои кутии за отглеждане на папагали.Аксесоар за производство на племенни кутии.BLUEBIRD HOUSE GUARD - Външният вид на тази на продукта е лесен и компактен, надежден и практичен.ВЪЛНИСТО ПАПАГАЛ BOX PREDATOR - Целият външен дизайн на ринга срещу ухапване от проста и щедър.АКСЕСОАРИ за птичи КЛЕТКИ - И за вашия приятел, и семейство, които имат домашен папагал, това може да им помогне много. охрана на входа на птичи къща.ЗАЩИТА на КУТИЯ ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ на ПТИЦИ - Продуктът е прост и удобен за използване, лесно се поставят и съхраняват.ЗАЩИТНО УСТРОЙСТВО за ДУПКИ за сини птици - използва се в някои дървени гнезда за птици, особено подходящи за някои кутии за отглеждане на папагали.Аксесоар за производство на племенни кутии.BLUEBIRD HOUSE GUARD - Външният вид на тази на продукта е лесен и компактен, надежден и практичен.ВЪЛНИСТО ПАПАГАЛ BOX PREDATOR - Целият външен дизайн на ринга срещу ухапване от проста и щедър.АКСЕСОАРИ за птичи КЛЕТКИ - И за вашия приятел, и семейство, които имат домашен папагал, това може да им помогне много. охрана на входа на птичи къща.Пратката включва 4 пръстена срещу ухапване Характеристики -Цвят : сребрист вълнисто папагал хищник - Произведен от висококачествен метален материал за трайно и устойчиво използване на кръгла дупка за клетка за клетките. -Материал : Алуминий Алуминий пръстен -Размер : прибл.89 X0 метални огради за птичи къщички. - Специално разработен, за да се предотврати това, че вашият папагал лесно е наранил портал пръстен за птичи къщички в гнездото. - А за вашия приятел, и семейство, които имат домашен папагал, това може много да им помогне да пазят на портала птичи къщички. - Замяна на стари или счупени пръстен срещу ухапване на ново благодарение на неговата рационална структура и практичността на дървените яйца. - Подходящ за много дървени кутии за развъждане на птици, много практичен и удобен кутия за защита от хищници.Информация за стоки Защита за птичи къщички Търсите професионални и масивни дървени пръстени за отглеждане на птици в клетка срещу ухапване?Търсите ли някакви надеждни инструменти, които могат да изпълняват няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашите професионални пръстени срещу ухапване, трябва да отговарят на вашите нужди.

Декларирани характеристики