.

SCDCWW гама от Играчки за Птици, Регулируема По Височина Пръстен За части от поредицата, Играчка За Обучение на Птици, Играчка за Отглеждане на Птици, Папагал, Забавна ?

SCDCWW гама от Играчки за Птици, Регулируема По Височина Пръстен За части от поредицата, Играчка За Обучение на Птици, Играчка

BGN 60.40

Сума
Налично за поръчка

Чисто нов и високо качествоЕстествени, екологично чисти материали.Играчки за дисциплина папагали с висока регулируемостью са подходящи за различни видове папагали, за да привлече вниманието на птици.Моля, брилянтен цветен дизайн, който отговаря на хоби птици.Той може да придружава птица, когато тя става скучно. разхлабете натиск върху птицата и я отърва от неприятностите.Допринася за физическото и психическо здраве на птиците.Чисто нов и високо качество.Естествени, екологично чисти материали.Играчки за дисциплина папагали с висока регулируемостью са подходящи за различни видове папагали, за да привлече вниманието на птици.Моля, брилянтен цветен дизайн, който отговаря на хоби птици.Той може да придружава птица, когато тя става скучно. разхлабете натиск върху птицата и я отърва от неприятностите.Допринася за физическото и психическо здраве на птиците.Материал : пластмаса Цвят : Многоцветен Приложимо : bird Brand нов и високо качество.Естествени, екологично чисти материали.Играчки за дисциплина папагали с висока регулируемостью са подходящи за различни видове папагали, за да привлече вниманието на птици.Моля, брилянтен цветен дизайн, който отговаря на хоби птици.Той може да придружава птица, когато тя става скучно. разхлабете натиск върху птицата и я отърва от неприятностите.Допринася за физическото и психическо здраве на птиците. Моля, имайте предвид разликата в 1-3 см (0,4-1,18 инча) от ръчно измерване и малко отклонение цветове за различни настройки на дисплея. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Декларирани характеристики