.

Ipetboom 2 бр. Купи за Таралежи, Птици, Хамстер, Чичиллы и Прасета, Gerbil, Диспенсер, Хранилки, Папагал със Заек, Плъх, Керамични Катерица, Фигура Пор, Малка Синя Посуда, Заха?

Ipetboom 2 бр. Купи за Таралежи, Птици, Хамстер, Чичиллы и Прасета, Gerbil, Диспенсер, Хранилки, Папагал със Заек, Плъх,

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

МАЛКА КУПА за ХРАНА за ДОМАШНИ ЖИВОТНИ, - е Изработен от висококачествен материал, безопасен за използване, не, лесна поддръжка, има дълъг срок на службаЧАША за хранене на птици-изящна изработка осигурява дълъг живот и добра трайност. Хранилки за чинчили Тази купа за хамстери е Подходящ за хамстер, Чинчила или друг малък домашен любимец.При тях ще бъде Комфортна и приятна вечеря.А ЗА ПРОТЕИН - това ястие за хранене хамстери, лесно се мият и лесно петно.Дръжте купата на чисти и гигиеничности.ПРЕДОТВРАТЯВА РАЗЛИВАНЕ КУПА за ПОР - Купа за храна за морски свинчета е Различно компактни размери, тази купата за хранене да не отнеме твърде много място.МАЛКА КУПА за ХРАНА за ДОМАШНИ ЖИВОТНИ, - е Изработен от висококачествен материал, безопасен за използване, не, лесна поддръжка, има дълъг срок на служба.ЧАША за хранене на птици-изящна изработка осигурява дълъг живот и добра трайност. Хранилки за чинчили Тази купа за хамстери е Подходящ за хамстер, Чинчила или друг малък домашен любимец.При тях ще бъде Комфортна и приятна вечеря.А ЗА ПРОТЕИН - това ястие за хранене хамстери, лесно се мият и лесно петно.Дръжте купата на чисти и гигиеничности.ПРЕДОТВРАТЯВА РАЗЛИВАНЕ КУПА за ПОР - Купа за храна за морски свинчета е Различно компактни размери, тази купата за хранене да не отнеме твърде много място.Пратката включва 2 х чинии за храна за хамстери, Особености -Проста конструкция и дизайн позволяват ефективно да предпазват храната от превръщането и разлив.Незаменима за съдържанието на домашен любимец, може да се използва за съхранение на храна и поилки за хамстер.50 см /купа за кучета 5. - Цвят : син моющаяся керамични ясла за хамстери - Специално разработена за морско свинче, хамстер, протеини и т., практичен и компактен, купа за вода за котки. -По всеки повод преподнесите подарък за любимия на собственика на домашен любимец и нека на лицето му грее усмивка!Чиния за хранене на зайци - чиния за хранене хамстери, лесно се мият и лесно петно.Дръжте чашата в чистота и гигиеничности керамични хранилки за хамстери. -Материал : Керамика, за да проверите за морски свинчета, купа за заек - Повърхност купички за храна е много гладка, което предпазва вашия домашен любимец от увреждане.Специално разработена за морско свинче, хамстер, протеини и т., практичен и компактен моющаяся купа за хранене.

Декларирани характеристики