.

Играчки за папагали QLINN Bird - Качающаяся Дъвчене играчка с 10 Ротанговыми топки и 3 Висящи звънчета за Малки Папагали (Случаен цвят топчета от ратан)

Играчки за папагали QLINN Bird - Качающаяся Дъвчене играчка с 10 Ротанговыми топки и 3 Висящи звънчета за Малки Папагали

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

?Цветни топки от ратан и играчка-камбанка за папагали добавят игривост на вашето птичьему вольеру играчки-папагали с 3 звънчета - това са малки и средни перца за игри и упражнения.Десет ротанговых топки и три колокольчика може да се извлече от продукти и да се използват отделно за любимия си папагал. ? ИЗДРЪЖЛИВ ДИЗАЙН - нашите играчки за птици са създадени за дълъг период от време, насърчаване на вашия папагал лазать и да водят активен начин на живот.Тези играчки за хранене на птици с красиви ротанговыми бомбички също ще стане отличен интериор!. ? ЛЕСНА инсталация - Лесно дръж тези играчка за птици, на папагали в закрити помещения или на открито.Вашето попугаю хареса да си играе с него с часове, като същевременно получават много упражнения. ? ПОДОБРЯВА РАВНОВЕСИЕТО - Тази играчка-папагал помага на птиците да запази равновесие и да тренирате ума си.Редовната игра с тези играчки conure също може да помогне за намаляване на деструктивното поведение. ? ЗАБАВЛЯВА ПТИЦИ - С помощта на тези играчки за папагали вашият папагал може да се обучи своя кука и с часове да се забавлява с тези играчки за дъвчене птици.Насърчаване на редовната игра, за да помогне на вашата птица да развива търпение и добри навици. ?Цветни топки от ратан и играчка-камбанка за папагали добавят игривост на вашето птичьему вольеру. играчки-папагали с 3 звънчета - това са малки и средни перца за игри и упражнения.Десет ротанговых топки и три колокольчика може да се извлече от продукти и да се използват отделно за любимия си папагал. ? ИЗДРЪЖЛИВ ДИЗАЙН - нашите играчки за птици са създадени за дълъг период от време, насърчаване на вашия папагал лазать и да водят активен начин на живот.Тези играчки за хранене на птици с красиви ротанговыми бомбички също ще стане отличен интериор!. ? ЛЕСНА инсталация - Лесно дръж тези играчка за птици, на папагали в закрити помещения или на открито.Вашето попугаю хареса да си играе с него с часове, като същевременно получават много упражнения. ? ПОДОБРЯВА РАВНОВЕСИЕТО - Тази играчка-папагал помага на птиците да запази равновесие и да тренирате ума си.Редовната игра с тези играчки conure също може да помогне за намаляване на деструктивното поведение. ? ЗАБАВЛЯВА ПТИЦИ - С помощта на тези играчки за папагали вашият папагал може да се обучи своя кука и с часове да се забавлява с тези играчки за дъвчене птици.

Декларирани характеристики