.

BSBMIEQM Универсален Семеноуловитель за Птичи клетки, Защитен Окото капачка за Семеноуловителя, Окото капачка от найлон мрежа за Папагали, Еластична пола от мека възд?

BSBMIEQM Универсален Семеноуловитель за Птичи клетки, Защитен Окото капачка за Семеноуловителя, Окото капачка от найлон мрежа

BGN 4.33

Сума
Налично за поръчка

Лесна инсталация - Голям размер до 90 инча (230 см) и дължина 15,7 инча (40 см) ширинаПола в клетка с завязками за свободно регулиране на размера.Съхранявайте пол чисти - Ловецът на семена от найлон окото сигурно се намира в непосредствена близост до клетката на птиците, за да се предотврати неочаквано работна семена по пода.Разхлабете светлина - Лек текстилен калъф осигурява циркулацията на въздуха, черен цвят осигурява защита от отблясъци, създавайки уютно място за спане.Стегнато - Сверхпрочная горната и долната част на венеца здраво закотвени семеноуловитель на място и да предотвратяват подхлъзване.Лесно почистване - машинно пране в студена вода, бързо съхнене в рамките на една минута.Здрав найлон за по-дълга употреба.Лека, въздушна тъкан осигурява циркулация на въздуха и не блокира светлината, така че вътрешността на клетка за клетки остава ярък. Уникален ловецът семена от найлон окото здраво прилепнала към клетка за птици и помага за премахване на разстройство на работна семена по пода. Сверхпрочная горната и долната част на венеца здраво закотвени семеноуловитель на място и изключва офсет. Машинно пране за лесно почистване.Параметри : Име : Калъф за клетка за клетки Материал : найлон Цвят : черен Тегло : 1,4 грама Голяма обиколката на клетките : 50-90 см Помещение включва : 1 бр. Капан за семена в клетка за птици.

Декларирани характеристики