.

Птичи хамак ELAZAYA Топла мека плюшен Цилиндрична легло-пещера за хамстер, лесна за переноске и удобен за отдих малък домашен любимец

Птичи хамак ELAZAYA Топла мека плюшен Цилиндрична легло-пещера за хамстер, лесна за переноске и удобен за отдих

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

1 [Удобен и топъл] : Изработен от мек материал, този хамак предоставя уютно и топло място за почивка и сън на вашия домашен любимец. [Дизайн] : Клетка за птици е лесна и проста конструкция улеснява съхранение и измиване, спестявайки време и усилия. [Идеален подарък] : Дайте на вашия домашен любимец комфорт с помощта на тази топла и удобна всекидневна, идеално подходяща за малки домашни животни, като птици и хамстери. [Сладък и декоративен] : Сладък cartoony външния вид на тази къща за домашни любимци, го прави чудесно допълнение към всеки дом, открит как леглото си, така и за декорация. [Универсално използване] : Този хамак може да се мотае или да поставите директно върху дъното на клетката, създаване на удобна колиба за игри и отдих на малки домашни любимци. [Удобен и топъл] : Изработен от мек материал, този хамак предоставя уютно и топло място за почивка и сън на вашия домашен любимец. [Дизайн] : Клетка за птици е лесна и проста конструкция улеснява съхранение и измиване, спестявайки време и усилия. [Идеален подарък] : Дайте на вашия домашен любимец комфорт с помощта на тази топла и удобна всекидневна, идеално подходяща за малки домашни животни, като птици и хамстери. [Сладък и декоративен] : Сладък cartoony външния вид на тази къща за домашни любимци, го прави чудесно допълнение към всеки дом, открит как леглото си, така и за декорация. [Универсално използване] : Този хамак може да се мотае или да поставите директно върху дъното на клетката, създаване на удобна колиба за игри и отдих на малки домашни любимци.Описание : Изработен е от мек материал, за вашият домашен любимец се чувствах комфортно и топло.Тази къща за домашни любимци в най-сладкото картун формата е не само легло за домашни любимци, но и чудесна украса за дома.Характеристики : 1. Изработен е от мек материал, за вашият домашен любимец се чувствах комфортно и топло. Лек и семпъл дизайн подходящ за съхранение и пране. Идеален подарък за вашия домашен любимец, за да му осигури топла и комфортна всекидневна зона. Тази къща за домашни любимци в най-сладкото картун формата е не само легло за домашни любимци, но и чудесна украса за дома. Можете да го обесят или да поставите директно върху дъното на клетки за малки домашни любимци е удобно да се играе в гнездото.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Подвесная клетка за птици Материал : платно, гъба, кадифе Фигура : Черен заек, кремави цветя, животни, бяла точка (по избор) Размер : прибл.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Bird Hanging Cage
Material:
Canvas, Sponge, Velvet
Pattern:
Black Rabbit, Beige Animal Flowers, White Dot (optional)
Size:
Approx. 7*8*15cm / 2.8*3.1*5.9in, 8*8.5*17cm / 3.1*3.3*6.7in, 9*9.5*19cm / 3.5*3.7*7.5in (optional) (after suspension the height increase 13cm)
Package list:
1 x Nest:
Notes:
1. The actual product color may deviate from the photo due to light.:
2. There may be a slight deviation in the measurement of product.: