.

ZENY 61-инчов Слот клетки за птици-Папагали, Ковано Желязо, Голяма Клетка за птици с поставка на колела за попугайчиков, Какаду, Квакеру, Неразлучнику, Зяблику, Канарей?

ZENY 61-инчов Слот клетки за птици-Папагали, Ковано Желязо, Голяма Клетка за птици с поставка на колела за попугайчиков,

BGN 101.26

Сума
Налично за поръчка

【Здрава конструкция】 - Птичья клетка ZENY се състои от устойчив на основния метален скелет, който може да направи клетка е по-силенТой се състои от здрав метален прът от тел за монтиране на по-големи птици.Благодарение на нетоксичному порошковому корицата метален жично пръчка лесно се огъват.Клетката ще остане устойчива на корозия и ще осигури безопасността на намиращите се вътре птици и папагали. 【Голямо пространство за забавления】 - Общият размер без стойка : 25,6x25,6x61 "(Lxwxh), размера на клетката : 18x17,9x32,9" (Lxwxh), размер на вратите : 16,9x8,8 "(Шх В).Клетка ZENY се състои от голяма вътрешна стая, в която могат да се настанят няколко птици, които играят в нея, с тръба в средата, която осигурява на птиците пространство.И балкон за птици. 【Въртящи се колела на 360 ° 】 - 4 трайни ротационни валяк мобилност и стабилност, лесно плъзгане, не оставят следи от колела осигуряват удобно лесното преместване по всяко помещение и от нея.Запирающаяся дизайн дава възможност за фиксиране на клетката в определено място, което прави клетката по-сигурна и стабилна. 【Идеален за птици, малки и средни】 - Достатъчно здрава е, за да се справят с ухапване на вашите птици и тежки метеорологични условия, тази клетка ще ги предпази от години.Вашите птици ще живеят на широка крак в новия просторното жилище. 【Съдържанието на опаковката】 Съдържание, което влиза в комплекта : 2 врати хранилки с удобни закопчалки за хранене, 1 вътрешна дългата дървена жердочка за почивка. 2 Чаши от неръждаема стомана и костур. 4 Здрав прът, 2 замъка за мобилност и стабилност, долна подвижна разтегателна решетка за лесно почистване, чист и комфортен птичи къщички. 【Здрава конструкция】 - Птичья клетка ZENY се състои от устойчив на основния метален скелет, който може да направи клетка е по-силен.Той се състои от здрав метален прът от тел за монтиране на по-големи птици.Благодарение на нетоксичному порошковому корицата метален жично пръчка лесно се огъват.Клетката ще остане устойчива на корозия и ще осигури безопасността на намиращите се вътре птици и папагали. 【Голямо пространство за забавления】 - Общият размер без стойка : 25,6x25,6x61 "(Lxwxh), размера на клетката : 18x17,9x32,9" (Lxwxh), размер на вратите : 16,9x8,8 "(Шх В).Клетка ZENY се състои от голяма вътрешна стая, в която могат да се настанят няколко птици, които играят в нея, с тръба в средата, която осигурява на птиците пространство.

Декларирани характеристики