.

UPKOCH 4 бр. Кутии Ясла за Гълъби Пластмасов Сервировочный Тава Храна за птици Тава за Зеленчуци за Папагали Ясла За Патици Купа За Хранене на Папагали Кутия За Вода, А ?

UPKOCH 4 бр. Кутии Ясла за Гълъби Пластмасов Сервировочный Тава Храна за птици Тава за Зеленчуци за Папагали Ясла За Патици

BGN 8.05

Сума
Налично за поръчка

КУТИЯ ЗА ХРАНЕНЕ на ГЪЛЪБИ - Лесен за инсталиране на вашата клетка за гълъби, надежден и практиченПОДВЕСНАЯ ЯСЛА за ХРАНЕНЕ В КЛЕТКА - защита от пръски, устойчивост на износване и устойчивост на укусам.А за ПТИЧИ КЛЕТКИ - подходящи за някои магазини за домашни любимци и на отделните домакинства, които отглеждат домашни птици.КУПА ЗА ВОДА за ГЪЛЪБИ - Надежден материал, лек и много удобен за ежедневна употреба птици.Пиенето за хранене на птици-Подходящи за хранене на много малки птици, като гълъби, папагали,.Осъществяване списък 4 х хранилки за птици, Особености -Материал : пластмаса без хранилки за пилета -Размер : около 21,00 X7,00 X5,00 см / 8,25 X2,75 X1 чаша за хранене на птици. -Цвят : зелен, Определени за домашни птици -Подходящи за някои магазини за домашни любимци и на отделните домакинства, които отглеждат домашни птици в яслите за птици. -Комплект от 4шт мисок за хранене, достатъчно, за да отговори на вашите нужди в окачен купа за клетките. -Изработен е от висококачествени пластмасови материали, с поилкой за птици и срок на служба. -Лесен за нанасяне, което ще ви спести време, пластмасови палети. -Практичен дизайн ги прави с голям капацитет, която може добре да отговарят на вашите нужди в кутия за хранене клетка за клетките.Информация за продукта Флип-ясла за домашни птици Е кутии за хранене в клетки за домашни птици, които добре са изработени от пластмаса, който може да ви послужи в рамките на определен период и да има.А Тези удобни и практични хранилки има обикновен външен вид.

Декларирани характеристики