.

15шт Автоматична Пиенето за Птици Захранващото бутилки с вода гълъб Bottl вода Чаши Пластмасови Клетки Пиле гълъб Пъдпъдъци (син)

15шт Автоматична Пиенето за Птици Захранващото бутилки с вода гълъб Bottl вода Чаши Пластмасови Клетки Пиле гълъб Пъдпъдъци

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Дизайн за АВТОМАТИЧНО ПОДАВАНЕ на ВОДА】 : Можете да свържете чаша за поене на птиците към бутилка с вода и просто запълване на бутилка с вода, така че не е нужно да се притеснявате за това, че пъдпъдъци ще пият, дори ако ще отсъства дълго времеМожете да окачите този опаковка вода извън клетките за птици и малки животни. 【Безопасен материал】 : Автоматични поилки за птици, изработени от екологично чиста пластмаса, нямат мирис, безопасни за използване, са трайни и подходящи за носене, за да бъде трайна и да осигури по-чиста и безопасна вода за вашите сладки домашни птици. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 : Вие просто ще изпращате ги за бутилка с газирана вода (с резба), и сте готови да пие своята птица / домашен любимец.Той е лесен за използване и лесно почистване. 【Че получавате】 : 15 броя чаши за пиене птици с размери около 4.3 инча * 1,97 инча за вашите ежедневни нужди.Идеален за птици, пилета, гълъби, гургулици и други домашни птици. 【Качеството на УСЛУГАТА】 : Ние предоставяме 100% гаранция за качество на услугата и 30 дни безплатно връщане и размяна.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема. бутилка за вода, чаша за поилки за птици, пластмасови пиенето за гълъби, а за пъдпъдъчи гълъби, пилешки клетка Характеристики : 1. Екологично чисти материали, без мирис, е безопасен за използване, предлага по-чиста и безопасна вода за вашата красива птици. Автоматична конструкция на течаща вода, дори и ако вие за дълго далеч, не е нужно да се притеснявате за питейна вода за домашни птици. Вие просто ще изпращате ги за бутилка с газирана вода (с резба) и са готови да пият своята птица / домашен любимец.Параметри: Материали : Пластмаса Размер : 4,3-инчов X 1,97 инча Цвят : син Опаковка : 15 бр. Чаши за пиене птици, Обърнете внимание : Използвайте жица, лента или извор на напрежение, за да бутилка не падна.Моля, помислете за допускане 0-1 инч от ръчно измерване.Заради проблеми с осветлението ще бъде малка разлика в цвета.Моля, уверете се, че не възразявате срещу това, преди да закупят.

Декларирани характеристики