.

2 бр. Диспенсер за вода за Папагали, Пластмасов Пияч, Автоматичен Фидер Клетки, Контейнер без Разлив за Малки Средни Птици, А за птици, Поле за Външни Стени

2 бр. Диспенсер за вода за Папагали, Пластмасов Пияч, Автоматичен Фидер Клетки, Контейнер без Разлив за Малки

BGN 32.11

Сума
Налично за поръчка

❤Ясла е с дизайн, който е изключително практичен за вашите птици и за попълване на запасите ❤Разработен с прорезной дръжка, идеална за закачване в клетката. ❤Лесно се изпълва с повече от един изглед, за привличане на птици. ❤ Ако търсите подарък за този любител на животните, тогава може да се мисли за това, за да ги дарите нашата голяма къщичка за хранене на птици!. ❤Дръжте фидер сухи, за да му е по-лесно за почистване. ❤Ясла е с дизайн, който е изключително практичен за вашите птици и за попълване на запасите. ❤Разработен с прорезной дръжка, идеална за закачване в клетката. ❤Лесно се изпълва с повече от един изглед, за привличане на птици. ❤ Ако търсите подарък за този любител на животните, тогава може да се мисли за това, за да ги дарите нашата голяма къщичка за хранене на птици!. ❤Дръжте фидер сухи, за да му е по-лесно за почистване. диспенсер за вода за папагали, пластмасов пияч, автоматичен фидер клетки, контейнер без разлив за малки средни птици, а за птици, поле за външна преграда, 2 бр., комплект за хранилки и поилки за птици, прозрачна пластмасова опаковка за семена и вода, по-голям капацитет, подходящ за повечето автоматични хранения в клетките Описание : абсолютно нов и качествени Характеристики : Подходящ за попадане в процеп в клетките за птици.Автоматично пиене и хранене, не е необходимо ръчно управление, лесен за управление принадлежности за отглеждане на птици.Подходящ за : малки птици, декоративни птици, папагали, гълъби и т. Параметри : Тип : Ясла за птици Материал : пластмаса Приложения : за птици, папагали, канарчета, чинки Характеристики : Ясла за птици, захранващи с вода за семена, голям капацитет, с автоматично хранене, аксесоари за птици с Размери : S : приблизително 13 см/5,12 инча : около 16 см/6.3 инча Цвят : Случайна доставка (ако купувате повече от един, цветовете, които получавате, ще бъдат еднакви или различни.)Количество : 1 комплект Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Пакетът включва : 2 броя х ясла за птици.

Декларирани характеристики

Type:
Bird Feeder
Material:
Plastic
Applications:
for Bird Parrot Parakeets Canaries Finches
Features:
Bird Feeder, Seed Water Dispenser, Large Capacity, Automatic Feeding, Birds Supplies
Dimension:
S:
app.13cm/5.12in
L:
app.16cm/6.3in
Color:
Random Delivery (If you buy more than one, colors you receive will be same or different.)
Quantity:
1 Set
Note:
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes:
2 Pcs x Bird Feeder :