.

Платформа Okuyonic за домашни любимци, Лесно моющаяся Нетоксичная Поставка за домашни любимци, Играчка Дървена Пластмасова Платформа Син / Розов цвят, с винтове за отд?

Платформа Okuyonic за домашни любимци, Лесно моющаяся Нетоксичная Поставка за домашни любимци, Играчка Дървена Пластмасова

BGN 31.34

Сума
Налично за поръчка

【Нетоксичен】▶ Токсичен и е безвреден, лесен за почистване, безопасен за вашите домашни любимци 【Лесна инсталация】▶ Идва с винтове, лесен за инсталиране, лесен за използване. 【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】▶е Изработена от висококачествено дърво на пластмасовия материал, здрав, издръжлив и с дълъг срок на служба. 【ПРИЛАГАНЕТО на】▶ Това е отлично място за домашни животни могат да се застъпи, поскрежетать зъбите или да се отпуснете в клетката. 【СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО】▶за Да спестите място, можете да нокти го пирони в ъгъла. 【Нетоксичен】▶ Токсичен и е безвреден, лесен за почистване, безопасен за вашите домашни любимци. 【Лесна инсталация】▶ Идва с винтове, лесен за инсталиране, лесен за използване. 【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】▶е Изработена от висококачествено дърво на пластмасовия материал, здрав, издръжлив и с дълъг срок на служба. 【ПРИЛАГАНЕТО на】▶ Това е отлично място за домашни животни могат да се застъпи, поскрежетать зъбите или да се отпуснете в клетката. 【СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО】▶за Да спестите място, можете да нокти го пирони в ъгъла.Характеристики : 1. Изработен е от висококачествено дърво на пластмасовия материал, здрав, издръжлив и с дълъг срок на служба. Нетоксичен и безвреден, лесен за почистване, безопасен за вашите домашни любимци. Идва с винтове, лесен за инсталиране, лесен за използване. За да спестите място, можете да нокти го пирони в ъгъла. Това е чудесно място, където домашните животни могат да се грижат, поскрежетать зъбите или да се отпуснете в клетката. Идеална играчка за вашите сладки домашни любимци, подходяща за хамстер и други дребни животни. Не им дава да се отегчиш, доставка на им за допълнително удоволствие и намаляване на налягането.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Платформа за домашни любимци Материал : дърво пластмасов пластинаоптический цвят : розов, син Дебелина около 0,5 см / 0,20 инча Размер : приблизително 9x8,5x3,5 см /3,54x3,35x1,38 инча съдържание на Пакета : 1 х платформа за домашни любимци 2 х Паста2 х винта 2 x гайка.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Pet Platform
Material:
Wood Plastic Plate
Optional Color:
Pink, Blue
Thickness:
Approx. 0.5cm/0.20inch
Size:
Approx. 9x8.5x3.5cm/3.54x3.35x1.38inch
Package list:
1 x Standing Pet Platform:
2 x Paster:
2 x Screw:
2 x Nut: