.

Angoily 5 бр. Подвесная Чанта-ясла за птици, Играчки контейнери за папагали, играчки, Окото чанти за детски играчки, чанти-ясла за папагали, Градински Хранилки за птици, ?

Angoily 5 бр. Подвесная Чанта-ясла за птици, Играчки контейнери за папагали, играчки, Окото чанти за детски играчки, чанти-ясла

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Мрежест чувал за хранилки за птици : фина работа, не е лесно да изчезне, е много практичен за употребаАксесоари за хранене на птици : Нашите пакети за хранене на птиците, изработени от найлон материали, устойчиви на разкъсване, могат да се съхраняват известно време и трайни.Чанта за хранилки за птици : Този продукт е произведен от мрежести материали, предназначени за продължителна употреба.Чанта от найлон с окото : Въпреки простотата на дизайна, те са много практични, когато се използва.Чорапи за Хранилки за птици : Той има прост дизайн, но много практични за използване, ще ви донесе много удобства.Списък на пакетите 5 x пакети за хранене на птици Характеристики - Размер : 39,00 X9,50 X0,50 см. / 15,33 X3,73 X0 в прозореца устройство за птици. -Материал : найлон окото чанти -Цвят : черен окото чанта за хранилки за птици - лесно и удобно за използване, а също така и лесно да се съхранява, когато не се използва хранилки за птици за окачване на открито. - Това продуктът е произведен от мрежести материали, устойчиви на продължителна употреба, чанта за съвсем малък за хранене на птици. - Отлично качество на изработка на нашите продукти, ще ви осигури добър опит в използването на инструмента за хранене на птици. - Дизайн с голям капацитет ви позволява да съхранявате повече храна и да се хранят повече птици едновременно Чорапи-хранилки за птици. - Малък размер, компактен и лек, лесен за носене за домашни любимци.Описание на продукта Чанта за хранене на папагали Това е така, защото нашата подвесная чанта за хранене на птици може да отговори на вашите нужди.Мрежести торбички за хранене на птици е лесно да се деформира, и те да ви донесе много удобства.Аксесоари за домашни любимци са Изработени от висококачествени нейлонового материали, те са практични и трайни за дълго използване.Подвесная ясла за птиците, Ако все още търсите чанта за хранене на птиците, а след това изследване си е свършила тук.

Декларирани характеристики