.

Рязане умира великденски яйца на Великден пиле да умре разфасовки за създаване на карти, Великденското пиле карикатура на животните фон щанцоване релеф инструмен?

Рязане умира великденски яйца на Великден пиле да умре разфасовки за създаване на карти, Великденското пиле карикатура на

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

"Хубава схема за дизайн" : Великденски печати с нови забележителни елементи и шарки във формата на сърца, включително и 6 анимационни пилета в великденски яйца, ще обогатят вашето творение на техните ръце и ще ви различни забележителни идеиСъздайте свое уникално произведение на изкуството.Продължавайте да направи!. "Качествен материал на премиум" : Щанци за изрязване на великденски декор са изработени от въглеродна стомана, притежават висока детайлност, деликатны, многоразовы и пере.Ние ви препоръчваме да го изплакнете с вода след употреба, подсушете с кърпа и се съхранява в продължение на дълго време. "Широко приложение" : Великденски печати за направата на картичките може да се прилага широко в много проекти за производство на занаяти, като например производството на хартиени картички, преге, scrapbooking, изготвяне на албуми и т. Използването на метални щанци за рязане ви позволява да създавате невероятни форми от любимите си картички и хартия, филц, като направите дизайн на картички и албуми доста уникален. "Лесна употреба" : изберете нужните ви метални щамповане на Великден, нанесете ги на цветна хартия, фетр или други предмети, които искате да изрежете, след което поставете получават най чинията и да се събират всички заедно на вашия штамповочном машината.Ако срежеш го и като се съберат отпечатана графика, вие ще получите свой собствен уникален дизайн. "Чудесен подарък за бродерия" : Великденски метални щамповане - чудесен подарък за децата и приятелите си, те ще помогнат на децата да развият своите практически умения.Приятели могат да укрепи отношенията и да прекарат време заедно, за да създадете свой собствен уникален дизайн.Характеристика : Плашки за рязане на великден ○ са изработени от картон стомана, която е трайна и да я лесно се деформират. ○ Щанцоване, подходящи за scrapbooking, хартиени картички, щамповане, производство на пощенски картички, албуми, занаяти собствените си ръце, и т. ○ Ние можем да използваме щанцоване за създаване на фигури от любимия си картон и хартия, за изработката на картички и scrapbooking. ○ Шаблони за печати също са чудесен подарък за деца и вашите приятели.Те са полезни за това, децата да развиват своите практически умения.Материал : Висококачествен метален материал Размер : както е показано на втората фигура Цвят : сив Помещение включва : 1 бр.

Декларирани характеристики