.

Sanrio KerokeroKeroppi Стикер за домашни любимци, Печат, 1 Лист, 45 Бр, Декоративни Аксесоари За Scrapbooking, Канцеларски материали (Поничка)

Sanrio KerokeroKeroppi Стикер за домашни любимци, Печат, 1 Лист, 45 Бр, Декоративни Аксесоари За Scrapbooking, Канцеларски материали

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Размер на листа : около 4,76 (Ш) × 9,17 (В) инча (12,1 × 23,3 см)Размер на листа : около 4,76 (Ш) × 9,17 (В) инча (12,1 × 23,3 см).Размер на листа : около 4,76 (Ш) × 9,17 (В) инча (12,1 × 23,3 см) / 1 лист (45 бр) / Материал : PET.

Декларирани характеристики