.

Estivaux на Великден Бъни, Джуджета, Прозрачни Печати за направата на картички и водене на дневник, Думите честит Великден, Гумени Печати, Яйца, Зайчета, Джуджета, Печат?

Estivaux на Великден Бъни, Джуджета, Прозрачни Печати за направата на картички и водене на дневник, Думите честит Великден,

BGN 4.43

Сума
Налично за поръчка

【Стил】Този великден прозрачна марка е отпечатана с изискани модели, включително и марката с великденски джуджетата, марка със заек-заек, марка с думите "честит Великден"Този прозрачен печат с великденски гномиками може да си поделку по-изискана и изпълнен с празнична атмосфера. 【Размер】Общият размер на печата с великденски зайци е 10.0 × 12,0 виж 【Високо качество】 Гумени печати Easter bunny са изработени от висококачествен силиконов материал, който е мек и издръжлив и може да се използва многократно.Фигура печат на ясен и различни модели могат да се появят, просто стиснал печат на хартия или картичка. 【Повод】 Нашите силиконови печати Easter bunny gnomes се отличават с разнообразие от стилове, така че те са много подходящи за ръчно изработени със собствените си ръце.Можете да използвате тази празнична марка за производство на пощенски картички, албуми, картички, покани, дневници, бележки, писма и т. Можете да изпращате своите занаяти семейство, приятели, съученици, учители, колеги и всички, за които искате да се грижат.Можете също така можете директно да дарят печат на семейството и приятелите си и заедно се насладете на радостта ръчно изработени. 【Опаковка】 Вие ще получите 1 парче гумен печат Easter rabbit gnomes.Ела и покажи уменията си. 【Стил】Този великден прозрачна марка е отпечатана с изискани модели, включително и марката с великденски джуджетата, марка със заек-заек, марка с думите "честит Великден".Този прозрачен печат с великденски гномиками може да си поделку по-изискана и изпълнен с празнична атмосфера. 【Размер】Общият размер на печата с великденски зайци е 10.0 × 12,0 виж 【Високо качество】 Гумени печати Easter bunny са изработени от висококачествен силиконов материал, който е мек и издръжлив и може да се използва многократно.Фигура печат на ясен и различни модели могат да се появят, просто стиснал печат на хартия или картичка. 【Повод】 Нашите силиконови печати Easter bunny gnomes се отличават с разнообразие от стилове, така че те са много подходящи за ръчно изработени със собствените си ръце.Можете да използвате тази празнична марка за производство на пощенски картички, албуми, картички, покани, дневници, бележки, писма и т. Можете да изпращате своите занаяти семейство, приятели, съученици, учители, колеги и всички, за които искате да се грижат.Можете също така можете директно да дарят печат на семейството и приятелите си и заедно се насладете на радостта ръчно изработени.

Декларирани характеристики