.

Годината на реколтата, за да проверите за Scrapbooking, Естетически, Определени за Албуми със Списание Bullet Junk, Канцеларски материали, Колаж за Бродерия, За Начинаещи, За М?

Годината на реколтата, за да проверите за Scrapbooking, Естетически, Определени за Албуми със Списание Bullet Junk, Канцеларски

BGN 5.86

Сума
Налично за поръчка

【Набор от естетични аксесоари за scrapbooking】 - Голяма колекция от комплекти кафяви тематични ненужни списания принадлежностиВсичко в този комплект апартаменти в ретро естетически стил.Материал хартия и етикети съдържа набор от пури в ограничени бройки естетически елементи.Опаковка в кутия за подарък, идеален за начинаещи скрапбукингистов или любители на водене на дневници. 【Ретро естетически стил】 -На всеки комплект са включени аксесоари за пури в ограничени бройки списания, включително и 2 бр. голяма естетическа хартия, 4 бр. винтажную хартия за албуми, 6 бр. прозрачна сернокислотную хартия, 10 бр. етикети за албуми, 4 бр. отметка от хартия с покритие, 6 бр. рамка за снимка, 6 бр. гладка мелованную хартия, 4 бр. рамка за етикети / сернокислотную хартия, 6 бр. тактилна специална хартия, 20 бр. естетически етикети, 20 бр. 【Направи свой собствен албум за изрезки】-Този комплект за албуми идеален за художествено списание, колажи, смесени изкуство, декупажа, scrapbooking, проектанти декор, ежедневников и специални списания, производство на хартия, подарък опаковки, картички от ръчно изработени кутии и опаковки, кошници birk, декориране на дома, благодарственных бележки, фото албуми, училищни проекти и много други.Вие ще бъдете влюбени, които ги използват, за да придадат на своите поделкам ретро вид и да направи впечатление на получателя. 【Висококачествен комплект за албуми】 - от опаковката до аксесоари, с ясни печатни рисунки, изработена от дебела хартия.Висококачествени етикети осигуряват по-тънки и устойчиви музика, излизам без остатък и може да се използва повторно.Подходяща за разрывания хартия за албуми за бележки ще направи вашите бележки по упорядоченными.Лентата за васи с различни модели отговаря на вашето творчество.Това ви със сигурност ще се насладите!. 【Прекрасен подарък за креативни хора】 - опаковани в красива кутия.Това е чудесен подарък за момичето-тийнейджър, вашата дъщеря или заядлому организатор-тийнейджър, фен дневници, списък на студентите.Това е перфектният подарък за Коледа, рождени дни, празници, Свети Валентин, Ден на благодарността, Ден за защита на децата. 【Набор от естетични аксесоари за scrapbooking】 - Голяма колекция от комплекти кафяви тематични ненужни списания принадлежности.Всичко в този комплект апартаменти в ретро естетически стил.Материал хартия и етикети съдържа набор от пури в ограничени бройки естетически елементи.Опаковка в кутия за подарък, идеален за начинаещи скрапбукингистов или любители на водене на дневници. 【Ретро естетически стил】 -На всеки комплект са включени аксесоари за пури в ограничени бройки списания, включително и 2 бр. голяма естетическа хартия, 4 бр.

Декларирани характеристики