.

POPETPOP Гърне-Треньор Ъглов котешката Морско Свинче Триъгълни Тава За Боклук Тава За Дребни Животни Тоалетна за Домашни Любимци Гърне-Тренажор за Хамстер, Морско Сви?

POPETPOP Гърне-Треньор Ъглов котешката Морско Свинче Триъгълни Тава За Боклук Тава За Дребни Животни Тоалетна за Домашни

BGN 6.26

Сума
Налично за поръчка

Подобрете дизайна ограда, за да помогне на кролику да се научите бързо да ходи до тоалетната и не разбрызгивать екскрементикотешката за зайци.Отивам до тоалетна на определено място, удобно за ежедневно почистване и безопасен за използване. малка тоалетна за домашни любимци.Конструкция с фиксиран заключване, лесен за инсталиране, на нея не настъпят домашни животни. тава за боклук в ъгъла на заек.Дебела конструкция на долната част на окото, не е мазен и не прилипающая си заешки лапи да се заяжда. котешката за зайци.Голямо пространство за обитаване, подходящо за малки зайци, морски свинчета и норка. тава за дресура на морските свинчета.Подобрете дизайна ограда, за да помогне на кролику да се научите бързо да ходи до тоалетната и не разбрызгивать екскременти.котешката за зайци.Отивам до тоалетна на определено място, удобно за ежедневно почистване и безопасен за използване. малка тоалетна за домашни любимци.Конструкция с фиксиран заключване, лесен за инсталиране, на нея не настъпят домашни животни. тава за боклук в ъгъла на заек.Дебела конструкция на долната част на окото, не е мазен и не прилипающая си заешки лапи да се заяжда. котешката за зайци.Голямо пространство за обитаване, подходящо за малки зайци, морски свинчета и норка. тава за дресура на морските свинчета.Описание Това е тоалетна за заек.Изработен е от висококачествен материал ABS, сверхстойкий на пропастта, в екологично чист и устойчив.Той ефективно премахва боклук на пода и поддържа чистота.Малък и преносим, подходящ за зайци, морски свинчета, чинчили и много други.Характеристики - Размер : 24,5 X18,5 см - Материал : ABS Помещение, включва : 1 х чекмедже за отпадъци за зайци.

Декларирани характеристики