.

Играчка за Хамстер PATKAW, Играчки За Малки Същества, Играчки За Катерене, Очарователна Стълба за Покриване на Хамстер, Къщичка за Хамстер, PVC, Светло Зелено Беговое Ко?

Играчка за Хамстер PATKAW, Играчки За Малки Същества, Играчки За Катерене, Очарователна Стълба за Покриване на Хамстер, Къщичка

BGN 5.00

Сума
Налично за поръчка

ТВОРЧЕСКА УБЕЖИЩЕ за хамстери - можете да colorize или залепени декоративни стикери със собствените си ръце, за да украсят къщичка за домашни любимци, забавно и практично РАЙ за хамстери стълбата - Този практичен къщичка за хамстери ще осигури на вашия любим човек, домашен любимец удобно място за добра почивка. РАЙ за хамстери стълбата - Добави на шега в забавление на вашия домашен любимец.Подходящ за куче-домашен любимец или забавно развлечение с него. къщичка за хамстери-прячущийся и безопасен за ухапване джудже хамстер House - много забавна и многофункционална играчка за домашни хамстери.Играчка за катерене хамстер - МОСТ на клетка за клетки Вие можете сами да colorize това гнездо-стълба за хамстер други декоративни стикери, интересни и практични.ТВОРЧЕСКА УБЕЖИЩЕ за хамстери - можете да colorize или залепени декоративни стикери със собствените си ръце, за да украсят къщичка за домашни любимци, забавно и практично. РАЙ за хамстери стълбата - Този практичен къщичка за хамстери ще осигури на вашия любим човек, домашен любимец удобно място за добра почивка. РАЙ за хамстери стълбата - Добави на шега в забавление на вашия домашен любимец.Подходящ за куче-домашен любимец или забавно развлечение с него. къщичка за хамстери-прячущийся и безопасен за ухапване джудже хамстер House - много забавна и многофункционална играчка за домашни хамстери.Играчка за катерене хамстер - МОСТ на клетка за клетки Вие можете сами да colorize това гнездо-стълба за хамстер други декоративни стикери, интересни и практични.Списък на пакетите 1 x Характеристики на гнездото за хамстер - Размер : 16,50 X16,50 X17,00 см / 6,48 X6,48 X6 гнездо за хамстер. -Материал : PVC за домашни любимци - Цвят : светло-зелен, бял, играчка за хамстер в клетка -Износостойкое гнездо за вашия домашен любимец.Играят на сигурно, отпуснете се, има.Много практично и удобно творческо убежище за хамстери. -Гнездо за хамстер на стълбата - добър избор като подарък за хората, които имат малки домашни животни, да им се радвате на този спален къщичка за домашни любимци. -Този практичен къщичка за хамстер може да предостави на вашия любим човек, домашен любимец удобно място за добра почивка хамстер. -Изработен от висококачествени и естествени материали, е безопасна и удобна за вашия домашен любимец, той може да бъде безопасно.

Декларирани характеристики