.

5 Бр Захарен Планер Аксесоари За Клетки, Определени Хамаци Подвесная Клетка Легло Убежище за Дребни Животни Домашни Любимци Хамстер Плъх Морско Свинче Протеин Хам?

5 Бр Захарен Планер Аксесоари За Клетки, Определени Хамаци Подвесная Клетка Легло Убежище за Дребни Животни Домашни Любимци

BGN 9.06

Сума
Налично за поръчка

【Почувствайте себе си, Живеещи на Природата】Този малък набор от хамаци за домашни любимци, вдъхновен от естествената среда на конструкцията Захар планери - активни животни, които живеят в гората.Те обичат да се разклати, лазать, да се плъзне и да скочи.Този комплект се състои от четири хамаци с различни функции ярки цветове, благодарение на които захарни планери или други малки домашни любимци да се чувстват, че живеят сред природата. 【Мек и удобен материал】 е Изработен от висококачествен кратък плюшени, той е гладка на докосване и ще стоплят вашите малки любимци, които през нощта или през зимата.Всички материали, нетоксични и безвредни, безопасни и омекнат за игра и спане на домашни любимци. 【Обмислен набор от хамаци】 Този набор от хамаци за малки животни включва 1 тунел за пънове, 1 канатную път, 2 триъгълни хамак, 1 купа на вода 1 кръгови люлка, 1 четка за пръста и 1 пипетата.Аксесоари за клетки са отлични за захарни планери и други дребни животни.Редовно преместване и подмяна на аксесоари може да помогне за подобряване на физическото и психическото здраве на домашен любимец. 【Моющийся и лесен за използване】 Хамак може да бъде окачен на клетката в зависимост от навиците на вашия домашен любимец, а дължината на кръговите люлки може да се регулира.Този хамак е лесно за почистване, може да се пере на ръка или на пишеща машина. 【Подходящи домашни любимци】Хамстери, морски свинчета, чинчили, захарни планери, таралежи, gerbil, Мармозетка и други малки домашни любимци са подходящи за използването на този набор хамаци. 【Забележка 】 За сигурност на вашия домашен любимец, моля, проверете, удобно ли е на вашия домашен любимец в хамака, за да може своевременно да се правят корекции.Също така се уверете, че сте по-често подстригаете ноктите на вашия домашен любимец.Моля, свържете се с нас, ако имате някакви проблеми с качеството на продукта, ние бихме искали да реши проблема!. 【Почувствайте себе си, Живеещи на Природата】Този малък набор от хамаци за домашни любимци, вдъхновен от естествената среда на конструкцията. Захар планери - активни животни, които живеят в гората.Те обичат да се разклати, лазать, да се плъзне и да скочи.Този комплект се състои от четири хамаци с различни функции ярки цветове, благодарение на които захарни планери или други малки домашни любимци да се чувстват, че живеят сред природата. 【Мек и удобен материал】 е Изработен от висококачествен кратък плюшени, той е гладка на докосване и ще стоплят вашите малки любимци, които през нощта или през зимата.Всички материали, нетоксични и безвредни, безопасни и омекнат за игра и спане на домашни любимци. 【Обмислен набор от хамаци】 Този набор от хамаци за малки животни включва 1 тунел за пънове, 1 канатную път, 2 триъгълни хамак, 1 купа на вода 1 кръгови люлка, 1 четка за пръста и 1 пипетата.Аксесоари за клетки са отлични за захарни планери и други дребни животни.Редовно преместване и подмяна на аксесоари може да помогне за подобряване на физическото и психическото здраве на домашен любимец.

Декларирани характеристики