.

Клетка за морско Свинче, Клетка за зайче, Покрита с Мат, Кошарката, Лесен за почистване, Идеален размер за малки животни, Игрална дръжка за домашни любимци, Упражнен?

Клетка за морско Свинче, Клетка за зайче, Покрита с Мат, Кошарката, Лесен за почистване, Идеален размер за малки животни, Игрална

BGN 11.05

Сума
Налично за поръчка

【Външен / Вътрешен】Огради за упражнения, домашни любимци, лесни за носене и не е нужно да носят със себе си огромна клетка, когато се изготвя на своя домашен любимец на улицатаТова може да ограничи кръга на правенето на домашни любимци (това може да не е подходяща за домашни животни, с навици скочи, лазать и ухапване). 【Автоматично отваряне】 Не е необходимо в трудна връзка, вградена в рамката, се отваря за секунди.Сгъва обратно точно, когато не се използва, за по-лесно съхранение.Когато той се отваря под натиска на пружината, той трябва да се намира далеч от децата и техните лица. кошарката за зайци.легла за домашни любимци. 【Размер Здрав полиестерен плат, лесен за почистване.Ние предлагаме услуга за връщане на паричните средства.Ако не сте доволни от своя опит покупка или стока, ние ви каним да се свържете с нас, за да можем да решим проблема.кошарката за морско свинче малък.кошарката за домашни любимци заек Аним. 【Подходящ за】 малки животни, кошарката за домашни любимци, подходяща за хамстери, чинчили, морски свинчета, един gerbil, порове, катерици, зайци, влечуги и други дребни животни. 【Външен / Вътрешен】Огради за упражнения, домашни любимци, лесни за носене и не е нужно да носят със себе си огромна клетка, когато се изготвя на своя домашен любимец на улицата.Това може да ограничи кръга на правенето на домашни любимци (това може да не е подходяща за домашни животни, с навици скочи, лазать и ухапване). 【Автоматично отваряне】 Не е необходимо в трудна връзка, вградена в рамката, се отваря за секунди.Сгъва обратно точно, когато не се използва, за по-лесно съхранение.Когато той се отваря под натиска на пружината, той трябва да се намира далеч от децата и техните лица. кошарката за зайци.легла за домашни любимци. 【Размер Здрав полиестерен плат, лесен за почистване.Ние предлагаме услуга за връщане на паричните средства.Ако не сте доволни от своя опит покупка или стока, ние ви каним да се свържете с нас, за да можем да решим проблема.кошарката за морско свинче малък.кошарката за домашни любимци заек Аним. 【Подходящ за】 малки животни, кошарката за домашни любимци, подходяща за хамстери, чинчили, морски свинчета, един gerbil, порове, катерици, зайци, влечуги и други дребни животни.Параметри : Тип на продукта : Кошарката за малки животни, Материал : полиестер Размер : Приблизително 37x61 x 120 см/14,6x24,0x47,2 инча Осъществяване Списък : 1 х кошарката за малки животни Забележка : Моля, позволявайте на някои грешки от ръчно измерване.

Декларирани характеристики

Item Type:
Small Animals Playpen
Material:
Polyester
Size:
Apprx. 37 x 61 x 120cm/14.6 x 24.0 x 47.2in
Package List:
1 x Small Animals Playpen:
Note:
Please allow some errors due to manual measurement.: