.

Ipetboom Малък домашен Любимец Избягва Тунела, Играчки за Зайци, Играчка за никнене на млечни зъби, Играчки за Катерене, Клетка за Хамстер, Ландшафтен Дизайн, Убежище, И?

Ipetboom Малък домашен Любимец Избягва Тунела, Играчки за Зайци, Играчка за никнене на млечни зъби, Играчки за Катерене, Клетка

BGN 9.96

Сума
Налично за поръчка

Тунели за хамстери : Доведете допълнително удоволствие в забавление на вашия домашен любимецПодходящ за куче-домашен любимец или забавно развлечение с него.Аксесоари за хамстери : Играчка за занимания с малки животни, играчки за домашни животни, подходящ за много малки животни, като хамстери, хамстер, мишка, папагали и така нататък. Малка тръба за хамстери : Дървен мост, за да покрият хамстери е изработен от висококачествен материал, естествен, декоративен, практично и трайно.Играчка за плъхове : Кокосово подслон за хамстер-къща диван Този дървен мост-shelter вашите малки домашни любимци да се вземе играта, намаляване на щети и получаване на повече удоволствие.Тунел за хамстери : износоустойчива и устойчив на повреди.Малък размер, не заема място в клетката.Списък на пакетите 1 x Тръба за покриване на хамстер Особености -Добра играчка-тунел за подслон, предназначени за вашия хамстер, чинчили и други малки домашни любимци да играят в тунела за покриване на хамстер. -Цвят : както е показано на фигура тунел за покриване на хамстер -Материал : Дървена играчка за подслон домашни любимци -Лесно да се инсталира в клетката и разкрасяване на вашата красива клетка за домашни любимци.Това е отлично място за малки животни, за да си поиграете с игрушечным хомячком. -Произведен от естествен и безопасен дървен материал, който е траен и практично за малки домашни любимци да играят с малък набор от игри за хомячьей клетки.89 X0 рампа за катерене на протеини. -Мултифункционална дървена играчка-тунел ще осигури на вашия домашен хомячку приятно и забавно място за упражнения и игри мост "Убежище за животни". -Форма на моста Hamster Wood Hideout Bridge фино полирани, повърхността е гладка, и на играчка, не на брус.Описание на продукта Играчки за хамстери Чудесен материал, е тънка работа, подходящи за малки домашни любимци.играчка за кусания хамстери, износостойкая и устойчив на повреди.тунел за клетка за хамстери Тази практическа играчка за покриване на малките домашни любимци е нов и елегантен дизайн. тръба за хамстери Тя може да осигури отлично забавление за вашите малки домашни любимци и да ги избави от скуката. тунел за подслон хамстери Малък размер, не заема място в клетката.

Декларирани характеристики