.

Кофа за боклук ZUKEELJT Голямо Кръгло Пластмасово Поставена Кофа Педального тип Мида За Съхранение на Битови Боклуци кофи с Вътрешната тръба Хол (Цвят: розов, размер: с?

Кофа за боклук ZUKEELJT Голямо Кръгло Пластмасово Поставена Кофа Педального тип Мида За Съхранение на Битови Боклуци кофи с

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

✦Благодарение на модерния дизайн на продукт изглежда страхотно в банята, кухнята и другите помещения, заемайки при това по-малко място ■Лесен шагающий, гъвкави панти калъф. ■Удебеляване и армировка, еднакво усилие, лесно деформирана под налягане. ■ Здрава дръжка, я не е лесно да падне и с нея е по-удобно да изнеса боклука. ■ Той е разделен на две части, лесно запознат и мие, а също може да се използва като две боклук на резервоара. ✦Благодарение на модерния дизайн на продукт изглежда страхотно в банята, кухнята и другите помещения, заемайки при това по-малко място. ■Лесен шагающий, гъвкави панти калъф. ■Удебеляване и армировка, еднакво усилие, лесно деформирана под налягане. ■ Здрава дръжка, я не е лесно да падне и с нея е по-удобно да изнеса боклука. ■ Той е разделен на две части, лесно запознат и мие, а също може да се използва като две боклук на резервоара.Материал : пластмаса Применимая сцена : Начало Размер : както е показано Цветове : син, розов Брой : един детайл.

Декларирани характеристики