.

Цифров скенер за филми и диапозитиви, преобразува цветни и черно-бели негативи и слайдове на 35 мм, 126, 110, Super 8 в изображенията в JPEG с висока резолюция 8 и 16 Mp, цифров ск?

Цифров скенер за филми и диапозитиви, преобразува цветни и черно-бели негативи и слайдове на 35 мм, 126, 110, Super 8 в изображенията

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Лесен за използване и бързо сканиране】Дигитален скенер, слайдове се контролира от бутон и лесен за работаИ ние дистрибутираме го подробно ръководство за потребителя.Вмъкване на слайд или отрицателно в планината, за да сканирате и да го превърне в снимка във формат JPEG за секунди. 【Изживейте своите стари спомени】Цифров отрицателен скенер превръща стария си филм 35 мм, 126, 110, super 8, негативи или диапозитиви в дигитални файлове във формат JPEG.Запазете тези скъпоценни спомени завинаги, а вие можете да ги споделите със семейството и приятелите си. 【Изображения с висока резолюция 8/16 Mp】Конвертор на черно негативи, цифрови има разделителна способност с интерполация 8/16-Мегапикселова, и може да редактиране на сканирани изображения в режим RGB.Конвертор негативна филми в цифров подкрепя запазване на изображения с висока разделителна способност на вашия компютър. Поддръжка : Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 10 / Mac 10. 【Компактен и преносим конвертор филм】 Размер на датчиците на филма в цифрова форма : 91 мм * 104 мм * 105 мм, малък и лек, той може да бъде стабилен и лесно да се държат в ръка.Този цифров преобразувател на филма също ще се превърне в чудесен подарък за родители или интересна играчка за деца. 【Предпоставка включва】В комплекта дигитален скенер, слайд филм включва скенер на слайдове и негативи, USB кабел, tv кабел, захранващ адаптер, притежателят на негативизъм, адаптер за слайдове, адаптер за филм 110, адаптер за филм super 8 на ръководството за потребителя и четка за почистване. 【Лесен за използване и бързо сканиране】Дигитален скенер, слайдове се контролира от бутон и лесен за работа.И ние дистрибутираме го подробно ръководство за потребителя.Вмъкване на слайд или отрицателно в планината, за да сканирате и да го превърне в снимка във формат JPEG за секунди. 【Изживейте своите стари спомени】Цифров отрицателен скенер превръща стария си филм 35 мм, 126, 110, super 8, негативи или диапозитиви в дигитални файлове във формат JPEG.Запазете тези скъпоценни спомени завинаги, а вие можете да ги споделите със семейството и приятелите си. 【Изображения с висока резолюция 8/16 Mp】Конвертор на черно негативи, цифрови има разделителна способност с интерполация 8/16-Мегапикселова, и може да редактиране на сканирани изображения в режим RGB.Конвертор негативна филми в цифров подкрепя запазване на изображения с висока разделителна способност на вашия компютър. Поддръжка : Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 10 / Mac 10. 【Компактен и преносим конвертор филм】 Размер на датчиците на филма в цифрова форма : 91 мм * 104 мм * 105 мм, малък и лек, той може да бъде стабилен и лесно да се държат в ръка.Този цифров преобразувател на филма също ще се превърне в чудесен подарък за родители или интересна играчка за деца.

Декларирани характеристики

Function:
Film scanner / USB MSDC Interface