.

Метални закачалки за панталони Amber Home с клипове 24 бр., Тежкотоварни Метални Закачалки за поли и 2 Регулируеми скоби, Долни Закачалки за шорти, дънки, панталони (24)

Метални закачалки за панталони Amber Home с клипове 24 бр., Тежкотоварни Метални Закачалки за поли и 2 Регулируеми скоби,

BGN 13.33

Сума
Налично за поръчка

РАЗМЕРИ : 126 Х "W X 4,33"Те. Всяка закачалка максимално увеличава пространството за съхранение в гардероба си.Супер елегантен завъртане на куката : Хромирана метална закачалка-скоба за панталони с много гладка превръщането на една кука на 360 ° и регулируеми ярки красиви скоби с мека подплата.В сравнение с други стелажи с твърди куки за завоя и скоби, които не се плъзгат плавно, нашата закачалка има очевидни предимства!.Регулируема ширина : Клипове, закачалки за панталони лесно се плъзгат по стъпалата, можете свободно да виси панталони от всяка възраст и с различни размери, било то детски дрехи или дрехи за възрастни, пола, шапка, вратовръзка, които искате да се мотае.Универсално приложение : Тези каскадни подходящи закачалки за дрехи от всички размери; за възрастни, юноши и деца, са идеални за закачане на поли, панталони, дънки, работни панталони, рокли макси, леггинсов и шорти.Надежден нескользящий на улавяне : Трайни хромирани скоби с гумена дръжка гарантират, че дрехите никога няма да паднат, те леко, но сигурно се проведе на закачалка.Супер спестяване на пространство : Закачалки за поли са ультратонкую метална конструкция, което помага да се пести повече място в гардероба си и да гардероб по-чист вид, а също и подобряване на еднообразие и общ клас на външния вид. 【РАЗМЕРИ】 12,6 "W X 4,33"Те. Всяка закачалка максимално увеличава пространството за съхранение в гардероба си.Комплектът включва : 24 закачалки. 【Супер лъскав завъртане на куката】 Хромирана метална закачалка-скоба за панталони с гладка превръщането на една кука на 360 ° и регулируеми ярки красиви скоби с мека подплата.В сравнение с други стелажи с твърди куки за завоя и скоби, които не се плъзгат плавно, нашата закачалка има очевидни предимства!. 【Регулируема ширина】Клипове, закачалки за панталони лесно се плъзгат по стъпалата, можете свободно да виси панталони от всяка възраст и с различни размери, било то детски дрехи или дрехи за възрастни, пола, шапка, вратовръзка, които искате да се мотае. 【Универсално използване】 Тези каскадни подходящи закачалки за дрехи от всички размери; за възрастни, юноши и деца, са идеални за закачане на поли, панталони, дънки, работни панталони, рокли макси, леггинсов и шорти. 【Надеждна нескользящая дръжка】Трайни хромирани скоби с гумена дръжка гарантират, че дрехите никога няма да паднат, те леко, но сигурно се проведе на закачалка. 【Супер Спестяване на пространство】Закачалки за поли са ультратонкую метална конструкция, което помага да се пести повече място в гардероба си и да гардероб по-чист вид, а също и подобряване на еднообразие и общ клас на външния вид.

Декларирани характеристики