.

[BISEN] Подходящ за iPad Mini 5 (2019) Защитно фолио за iPad Mini и 4 от закалено стъкло, Защита на екрана от проследяване, надраскване, удари, без мехурчета, защита на целия срок на ?

[BISEN] Подходящ за iPad Mini 5 (2019) Защитно фолио за iPad Mini и 4 от закалено стъкло, Защита на екрана от проследяване,

BGN 10.66

Сума
Налично за поръчка

За i Pad Mini 5 (2019), i Pad Mini И 4 - Защитно фолио, изработени от закалено стъкло за защита от шпионаж, който прави екрана, невидими за другите, които не са пред екранаВИСОКОКАЧЕСТВЕНО ЯПОНСКОТО ЗАЩИТНО ЗАКАЛЕНО СТЪКЛО : Висококачествени лепила за инсталиране, без мехурчета.Защита срещу удари и надраскване, - Максимална защита на екрана от най-малките драскотини и падане.РЕАЛНА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ КЪМ КАСАНИЮ - Осигурява безупречна точност на сензорния екран.ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ И ПОДМЯНА - Защитен BISEN Без проблеми с доживотна гаранция и подмяна.За i Pad Mini 5 (2019), i Pad Mini И 4 - Защитно фолио, изработени от закалено стъкло за защита от шпионаж, който прави екрана, невидими за другите, които не са пред екрана.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНО ЯПОНСКОТО ЗАЩИТНО ЗАКАЛЕНО СТЪКЛО : Висококачествени лепила за инсталиране, без мехурчета.Защита срещу удари и надраскване, - Максимална защита на екрана от най-малките драскотини и падане.РЕАЛНА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ КЪМ КАСАНИЮ - Осигурява безупречна точност на сензорния екран.ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ И ПОДМЯНА - Защитен BISEN Без проблеми с доживотна гаранция и подмяна.Защитно фолио за екрана е подходящ само за i Pad Mini 5 (2019), i Pad Mini и 4 ИНСТАЛИРАНЕ, без мехурчета Висококачествено защитно закалено стъкло с лепило, без мехурчета за перфектен монтаж Защита от удари и надраскване Максимална защита на екрана от драскотини и падане Гидрофобное и олеофобное покритие срещу пръстови отпечатъци за защита от пръстови отпечатъци и лесно почистване Доживотна гаранция и подмяна на : Защитени BISEN Доживотна гаранция и подмяна на без проблеми.Вие ще получите пълно възстановяване на сумата или безплатна замяна при следните обстоятелства : 1. Дефекти на продукта (напр. неправилен размер) и /или проблеми с инсталирането (напр. Драскотини при нормална употреба (с изключение на щети, причинени от силни спадове) СЪВЕТИ ЗА ИНСТАЛИРАНЕ : 1. Задайте защитно фолио за екрана на място с ниско съдържание на прах.Прах под защитни филм на екрана - причина номер 1 на образованието мехурчета 2. Не докосвайте с лепило страна защитно фолио на дисплея.

Декларирани характеристики