.

DOITOOL 100шт Брони, Защитни Фолиа За кабинет Албуми Пластмасова Маса С Тройна Рамка е Защитата от Деца за своята практика Възглавница Черна Ъглова Мебел, Стъклена Защи?

DOITOOL 100шт Брони, Защитни Фолиа За кабинет Албуми Пластмасова Маса С Тройна Рамка е Защитата от Деца за своята практика

BGN 3.66

Сума
Налично за поръчка

ПРЕДПАЗНИ ЪГЛИ ЗА МЕБЕЛИ - изящна изработка и външен вид осигуряват нейната популярност и практичностЪГЛОВА корица за албума - тя е много удобна за използване и трябва да бъде, е добра ъглова защита за писмено маса, нощни шкафчета, легла, мебели и др. ЗАЩИТНИ кътове за деца - също може да се прилага на вашите книги, фотоалбуми, опаковки, кутии, картонени кутии.ЪГЛОВ КАПАК ЗА АЛБУМИ - Удобен и бърз монтаж без пробиване или на каквито и необходимите инструменти.ДЕЛОТО ЪГЪЛ на ТАБЛИЦАТА Отнема продукти точност до стабилизированным характеристики и висока надеждност.ПРЕДПАЗНИ ЪГЛИ ЗА МЕБЕЛИ - изящна изработка и външен вид осигуряват нейната популярност и практичност.ЪГЛОВА корица за албума - тя е много удобна за използване и трябва да бъде, е добра ъглова защита за писмено маса, нощни шкафчета, легла, мебели и др. ЗАЩИТНИ кътове за деца - също може да се прилага на вашите книги, фотоалбуми, опаковки, кутии, картонени кутии.ЪГЛОВ КАПАК ЗА АЛБУМИ - Удобен и бърз монтаж без пробиване или на каквито и необходимите инструменти.ДЕЛОТО ЪГЪЛ на ТАБЛИЦАТА Отнема продукти точност до стабилизированным характеристики и висока надеждност.Списък на пакетите 100 x ъглови факт Характеристики - Цвят : черен защитен ъгъл калъф. - Това е много удобен за използване, и това трябва да е добра ъглова защита за писмено маса, нощни шкафчета, легла, мебели и др. - Може да се прилага в книгите, фотоальбомах, опаковъчни кутии, хартиени кутии, албум с ъглов капак. - Размер : 3,50 X3,50 X0,60 см / 1,38 X1,38 X0,24 инча за защита краища на книги. - Материал : Пластмасов огради броня на масата. - Използва прецизионное производство за осигуряване на стабилни характеристики и висока надеждност мебелни ъгъла на огради. - Лесна за инсталиране и отстраняване, удобно да се използва възглавница. - децата или възрастните хора от твърди мебелни седалките с ъгли и ръбове.Описание на продукта Албуми в ъглите надеждно предпазват вашите мебели от повреди.защитни кътове за децата на Тези защитни ъгли са изработени от качествена пластмаса и е безопасен за продължителна употреба. дизайнерски ъглов своята практика за плот практичен, той е отличен предпазва детето си от случайни наранявания.

Декларирани характеристики