.

Kisangel 4 бр. Удължител Устройство за Измиване на Хоросан Забавни Детски Дръжки За Мивки Принадлежности Продължавам Пластмасов Баня За Бебета Вода Най-Регулируема Кр?

Kisangel 4 бр. Удължител Устройство за Измиване на Хоросан Забавни Детски Дръжки За Мивки Принадлежности Продължавам Пластмасов

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

СиликонРАСШИРИТЕЛЬНАЯ КАПАК за чучура на ВАНАТА - удобно да си мият ръцете и да се пести вода.УДЪЛЖИТЕЛ на КРАНА - ефективно забавяне на потока на водата и пръскането на дрехи.Удължител за ДЕТСКИ КРАН - Кръгла ъгъл и нула на ръба правят тези пълнители за да се включи напълно безопасни за малки пальчиков.Удължител за кран за мивка - В опаковката са представени с различен цвят. а тази цветна проста форма ще накара вашето дете да се влюби измиване на ръцете.ОТВОР за вода за измиване на ръцете - Може да привлечете вниманието на детето, а не само увеличава удоволствието от измиване на ръцете, но и да внуши на децата хигиенни навици.Списък на пакетите 4 x продължавам да използва Спецификации - Ефективно забавяне на потока на водата и пръскането на дрехи удължител за баня покриване на чучура.75 см удължител миксер за баня. - Цвят : Син, зелен, розов и жълт Разклонител миксер за баня. - Може да привлечете вниманието на детето, а не само увеличава удоволствието от измиване на ръцете, но и да внуши на децата хигиенни навици Удължител дръжките на чешмата. - Материал : Силикон удължител за чешма. - Детето да не се подхлъзна и не падна, водата е по-близо и по-долу, и може да се мие директно и удобно с помощта на разширител на кранове басейна. - Никакви инструменти, не се изисква, е лесен за инсталиране и демонтирането, подходящ за всички разпространени смесители на пазара. - Удължител за измиване на ръцете, специално разработен за бебета и малки деца, е ваш близък помощник в банята.Удължител за мивки Информация за стоки, Детски удължител за измиване на ръцете е Изработена от материал, този удължител за течаща вода е безопасна и е здрава за дълго използване, изчистен дизайн, подходящ за измиване на ръцете на децата. удължител за кран за баня, освен това, той може да омекоти водата и да се избегне спрей. удължител за безопасно кран, Подходящи за дома, ресторанта, хотела и други цели.

Декларирани характеристики