.

Toyvian 4 бр. Брави за кутии за деца Ключалки за Заключване на чекмеджета за Хладилник Брави за детски кабинет За proofer Брави За Детски Хладилника Брави за кабинет за Сиг?

Toyvian 4 бр. Брави за кутии за деца Ключалки за Заключване на чекмеджета за Хладилник Брави за детски кабинет За proofer Брави

BGN 43.89

Сума
Налично за поръчка

Abs, Pp БРАВИ за шкафове, защитени от деца В детски замъци на сигурността се използва лепило с голям размер, те са трайни и не е лесно отваливаются.БРАВИ за ФУРНАТА - Подходящи за врати и прозорци, хладилници, чекмеджета, шкафове, противоположни врати, е , че бебето не прищемил пръстите.ЗАКЛЮЧВАНЕ ОТ ДЕЦА - на децата е забранено да отварят шкафове, обзавеждане и докосване до опасни предмети, за да не зажимать пръстите си, без да ги или не ядат неправилно, което може да причини нежелани щети.Брави ЗА детски шкафове - В детски предпазни замъци използва лепило с голям размер, те са издръжливи и не се поддават лесно отваливанию.ЛИГАВ ЗАКЛЮЧВАНЕ на ШКАФ - Заключване на вратите на гардероба на детската безопасност в лесни за употреба, те са достатъчно на една дръжка, той е удобен и практичен.Пратката включва 4 х брави за хладилник Характеристики -Цвят : както е показано на клейком замъка за кабинет -Материал : ABS, PP брави за чекмеджета -Размер : 22,00 X4,00 X0,80 см/8,65 X1,57 X0 брави за кутии, защитени от деца. -Този замък-капаче за кабинет може да се използва и за други мебели, като чекмеджето, миялна машина, хладилник и т., Защитно заключване за кабинет. -Браво на тези за защита на децата, изработени от висококачествен материал, който е здрав и може да продължи по-дълго брави за фурната. -Брави за шкафове гъвкави и регулируеми, каишка може да е затегнат около всички ъгли на самозалепващи ключалки на чекмеджета. -Лесна за използване, просто плъзнете ключа, натиснете бутона, ленти ще падне надолу, след което може да отваря шкафове, защитени от деца брави, шкафове. -Не позволявайте на децата да стъклените шкафове, обзавеждане и допираше до опасни предмети, за да не зажимать пръстите си, без да ги или не ядат неправилно, което може да причини ненужни вреди замъци на предпазния колан на дете.Информация за стоки Ключалки-фризери Той предпазва бебешките пръсти от тесни точки.самозалепващи брави за чекмеджета Този продукт е защитен замък, изработен от лек и устойчив материал, лек и издръжлив, можете да го използвате с доверие.за кола опора за главата за вратата на хладилника на автобуса е Изпълнена превъзходно майсторство и има разумен конструктивен дизайн.брави за миялна машина Е много практично защитно оборудване, и ще бъдете в състояние да го изберете, като защитна крепост.

Декларирани характеристики