.

Заключване за хладилник, Брави за хладилници, Замък за фризера С ключ За безопасността на децата, Ключалки За заключване на хладилник И шкафове-2 опаковки - (Цвят: ср?

Заключване за хладилник, Брави за хладилници, Замък за фризера С ключ За безопасността на децата, Ключалки За заключване

BGN 15.54

Сума
Налично за поръчка

Цвят : СребристСертифициране : ЛИПСВА.Сертифициране : ЛИПСВА. [ЗДРАВА ЗАЛЕПВАЩА ПОЛАГАНЕ на ГОЛЯМ ПЛОЩАД] В комплекта на нашия замък за хладилник идват големи лепила (3.2 инча x 3,2 инча), които са били тествани за здравина, което ви позволява да използвате повторно заключване на хладилник с бонус : 2 допълнителни лепящи подложки за замъка на фризера.[ЩЕ имате ПОВЕЧЕ МИР] : Заключване за хладилника е идеален за защита на съдържанието на хладилника си, особено ако държите деликатни продукти като лекарства с рецепта, и други забранени за употреба продукти.Сега катинар на хладилника (freezer lock) е добра защита.[Многофункционален и сверхпрочный] : Използва се за заключване на хладилника (заключване на хладилника /фризера), гардероб, чекмеджета, медицинско оборудване, на шкафа, на гардероба, на бараката. Заключване на хладилник с квадратни плочи с 3.2 инча и метални кабели, покрити с винил покритие, той е много по-солиден.[Управление с една ръка] : Завъртете ключа за заключване на хладилник и махнете засовы, след което ще можете да отворите вратата на хладилника.Чудесен замък за фризера за училища и болници, а също така и за домашна употреба. цвят : бял Материал : ABS Размер : 18 см Опаковка включва : 2 x заключване за холодильника4 x ключтолько горната съдържанието на пратката, други стоки, които не са включени.Забележка : Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж Бележка : 1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките, но не е еднакъв в различните орган, от модела. Сравнете размерите на детайли с вашите, са възможни различия в 2-4 см от ръчно измерване на продукта, благодарение на всички измервания в сантиметри и десет сантиметрам в сантиметри 1 см = 0,39 инча Характеристики на продукта : Произход : континентален Китайсертификация : НЯМА.

Декларирани характеристики