.

Elolicu на Кутията на Миксер за вана за Бебето, Обхващащи Кран, Капак Чучур За Вана, Покриване на Чучура За Детска Баня, Удължител за кран за Баня, Протектор, Предпазващ ?

Elolicu на Кутията на Миксер за вана за Бебето, Обхващащи Кран, Капак Чучур За Вана, Покриване на Чучура За Детска Баня, Удължител

BGN 6.06

Сума
Налично за поръчка

Плат [Практично] - Това може да попречи на главата на детето от удар на крана са увити кран предпазва главата на детето, и майката се чувства по-уверен. [ИНТЕРЕСЕН външен вид] - Този протектор за чешмата има интересен външен вид на риба, той ще привлече интерес на детето при вземане на душ. [Да се използват като украса] - Този продукт е модерен и приятен на вид, може да се мотае като малък украса, когато не се използва, той е практичен и красив. [ПОДДРЪЖКА на РАЗЛИЧНИ КЪПАНЕ] - може да се комбинира с различни банята включва : санитарен фаянс и други инструменти за къпане, поддържане на разнообразно къпане. [УДОБНО] - Този продукт използва вълшебната стикер за регулиране на напрежение, това е удобно и практично. [Практично] - Това може да попречи на главата на детето от удар на крана са увити кран предпазва главата на детето, и майката се чувства по-уверен. [ИНТЕРЕСЕН външен вид] - Този протектор за чешмата има интересен външен вид на риба, той ще привлече интерес на детето при вземане на душ. [Да се използват като украса] - Този продукт е модерен и приятен на вид, може да се мотае като малък украса, когато не се използва, той е практичен и красив. [ПОДДРЪЖКА на РАЗЛИЧНИ КЪПАНЕ] - може да се комбинира с различни банята включва : санитарен фаянс и други инструменти за къпане, поддържане на разнообразно къпане. [УДОБНО] - Този продукт използва вълшебната стикер за регулиране на напрежение, това е удобно и практично.Особеност - Напълно затваряне на кран, за децата, не случайно са паднали и не са хит за кран по време на къпане и не са получили наранявания, това ще осигури на родителите по-голяма сигурност при къпане на вашето бебе - Универсална засаждане е подходящ за повечето смесители за баня, интересен външен вид, да използват като украса - Надеждно застегивается, за регулиране на напрежение се използва магическа стикер, това е удобно и практично -Защитно покритие на крана може да се комбинира с различни банята включва : санитарен фаянс и други инструменти за къпане, поддържане на разнообразно къпане Спецификация 1. Име на продукта : Защитно покритие за чешмата 2. Материал : плат 3. Цвят : както е показано 4. Количество : 1бр 5. Размер на продукта : 18* 9 см /7,07 * 3,54 инча (Д * Ш) 6. Тегло : 75 г/2,65 унция Предпоставка включва 1 * Протектор на чешмата.

Декларирани характеристики