.

2 Опаковане на крилото рычажного замъка, защита от деца, брави за детски каси за врати дръжки с лепило на основата на 3 М, осигуряват безопасността на детето, не се из?

2 Опаковане на крилото рычажного замъка, защита от деца, брави за детски каси за врати дръжки с лепило на основата на 3 М, осигуряват

BGN 3.19

Сума
Налично за поръчка

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. 【Уникален нов дизайн】- Този замък е оборудван с пружинна функция, ви трябва само един пръст да натиснете ключа, той автоматично ще се затвори.Дори ако държите в ръката си много неща, лесно можете да го отключите.И тази врата рычажный заключване може да отключвам нагоре или надолу. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】 - С помощта на няколко лесни стъпки може да лесно да се създаде заключване за защита на дръжката на вратата от деца.Просто почистете и подсушете повърхността, премахване на лепило 3 M и залепете.Няма пробиване или инструменти не се изисква.Внимателно отстранете с помощта на алкохол и шпатула. 【ЗАЩИТА на БЕЗОПАСНОСТТА на ДЕЦАТА】 - браво на дръжки могат ефективно да попречи на това, че децата, а също и домашни животни отворите вратата.Когато сте заети с други дела и не може да се грижи за детето си, може да задържи детето си на сигурно място. 【Използвайте лепило 3 M】- Лепило 3 M много издръжлив.Не се налага пробиване на отвори за врати или на стената.Вие също не са необходими никакви инструменти, просто махнете отметката стикер и започнете инсталацията. 【ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ】 - Освен 2-те партида входовете на лостовите замъци, вие също можете да се отпуснете и да прекарате приятно време.Невероятно, нали?Това не е всичко! гаранция 90 дни и онлайн поддръжка на клиенти 24/7 ще ви осигурят едно незабравимо изживяване с пазаруването!. 【Уникален нов дизайн】- Този замък е оборудван с пружинна функция, ви трябва само един пръст да натиснете ключа, той автоматично ще се затвори.Дори ако държите в ръката си много неща, лесно можете да го отключите.И тази врата рычажный заключване може да отключвам нагоре или надолу.

Декларирани характеристики