.

Cdipesp Дървен Лабиринт за Хамстери с Прозрачно Акрилно покритие, Многокамерна Къща-Убежище за Хамстери, Играчки за Хамстери, Лабиринт за Хамстери Джуджета, един gerbil, ?

Cdipesp Дървен Лабиринт за Хамстери с Прозрачно Акрилно покритие, Многокамерна Къща-Убежище за Хамстери, Играчки за Хамстери,

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

【Функция и забавление】 Нашия дървен лабиринт за хамстери има 16 входни дупки и 13 отделенияНапълно отговаря на характера на хамстер търсите пипнешком и с любопитство изследва местността.Идеален за вашия малък домашен любимец, за да разсее скуката и да се повиши нивото на активност. 【С акрилни капак】 Разтегателна акрилен капак не дава домашни любимци пълзя нагоре, но все пак ви позволява да ги види.И това е пластмаса, а не стъкло, така че не трябва да се страхуват, че домашните животни могат операция себе си. 【Материал】 Този кошарката за хамстери е изработена от висококачествено дърво и акрил на стъклени повърхности, нетоксичен и безопасен за използване.Отличен мебелен декор за вашия къща за малки животни.като му при този забавно място за игра. 【Размер】 Размер на дървен лабиринт е 9,83 x 9,83 х 2,75 инча, входните отвори са с диаметър 1,5 см, подходящи за джудже хамстери, морски свинчета, един gerbil, плъхове и други малки домашни любимци.Моля, обърнете внимание на размера, преди да купите. 【Идеален избор за подарък】 Перфектен подарък за деня на благодарността, Коледа и Нова година за собствениците на домашни любимци или на вашите собствени домашни любимци.Което може да им даде ефект на физически упражнения, естествена светлина чрез стриване зъбите и развлечения.Защо избра точно НАС?Този лабиринт за хамстери, изработени от естествена борова дървесина, изпълнения с аромат на истинско дърво.Симпатична форма и акрилен капак позволяват да се види, като си малък приятел ощупывает и сверлит в нея дупки, а също така създават ефекта на скрежещущих на зъбите, като живот на вашия домашен любимец по-комфортен и щастлив.Параметри : Материал : дърво Тегло : 1,37 кг/ 620 g Размер : 9,83x9,83x2,75 инча/25x25x7 см Входни дупки : 1.5 инча в диаметър Подходящ за : хамстери, морски свинчета, един gerbil, плъхове и други малки домашни любимци Забележки : 1. Моля, измерете размера на вашето бебе, преди да купите. Поради дървени герои и умения за производство, дървена продукт може да има малка линия напукване на кожата, фурункул дърво тъмен цвят. (Деревенское и примитивно усещане) 3. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване.За нашите услуги 1. Добре дошли в нашия магазин, желаем ви приятно пазаруване! 2. Ние се стремим да създаваме продукти, които осигуряват на нашите клиенти най-добрата услуга, моля, правете покупки с доверие.

Декларирани характеристики