.

Бутилка за Вода за по-малките Животни, 250 мл Автоматично, Без Капки за Малки Домашни Любимци Заек Пор Плъх Хамстер, Морско Свинче Създание Окачен Диспенсер за Вода

Бутилка за Вода за по-малките Животни, 250 мл Автоматично, Без Капки за Малки Домашни Любимци Заек Пор Плъх Хамстер, Морско

BGN 5.90

Сума
Налично за поръчка

ИЗДРЪЖЛИВИ материали : Корпус бутилка-опаковка за вода за хамстери е изработена от пластмаса, а тръба от неръждаема стоманаКапацитет 250 мл позволява ефективно да осигури на вашия домашен любимец достатъчно вода, когато пътувате или сте далеч от дома.Опаковка за вода от PET бутилки е лесно да се премахват и почистване, което прави водата по-удобно.КОНСТРУКЦИЯ за окачване на шнуре : в горната част на опаковка за вода от PET бутилки без капки има отвор.Можете да окачите малка бутилка в клетката на прочетеното за лесен достъп.Привинчивающуюся поставка можете да прикачите към клетката на вашия домашен любимец.Направете така, че домашния любимец е по-удобно и по-забавно да се пие вода.ДИЗАЙН без КАПКИ : Подвесная бутилка за вода от ДОМАШНИ интуитивно е проектиран така, че да се ограничи непрекъснато капание.Топчета от неръждаема стомана блокира върха на маркуча и пропуска вода само докато суче.Опаковка вода hamster идва с гумен о-пръстен за ефективно предотвратяване изтичане на вода.ЛЕСНО може да се пие : На насадке за пиене от неръждаема стомана автоматично опаковка на вода за домашни любимци, има една малка топка, която позволява на вашето малко кученце лесно е да се пие, без да харчите твърде много усилия; а топката на насадке за пиене предотвратява теч на вода и не намочит клетката на вашия домашен любимец.ПОДХОДЯЩИ за МАЛКИ домашни любимци : Размер на бутилка за пиене на домашни любимци е подходяща за хамстери, чинчили, кучета, котки, катерици, порове, морски свинчета и зайци.Неговата функция във формата на сламки и механизъм без капки позволяват дори най-чувствителният домашен любимец пие, не промокая и не травмируясь.Характеристики : 1. Изработена от безопасна пластмасова бутилка за вода, която не съдържа BPA, нетоксичен, безопасен за домашни любимци в употреба. Капачка от неръждаема стомана, устойчива е на укусам и не деформират. Конструкция с катящимся топка, водата няма да изтече, докато хамстер не оближет катящийся топчета. Доставя се с гумен о-пръстен, ефективно предотвращающим изтичане на вода. Дизайн на ключалката и висящи клетки е задължително.Подходящи за домашни любимци, кучета, котки, зайци, хамстери, протеини и така нататък.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : пластмаса + неръждаема стомана Цвят : както е показано на снимките Капацитет : 250 мл Размер : приблизително 20* 8 см /7,9 * 3.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
plastic+ Stainless Steel
Color:
As Pictures Shown
Capacity:
250ml
Size:
approx.20*8cm/7.9*3.2in(L*W)
Weight:
Approx.53g/1.9oz
Package list:
1 * Pet Drinking Bottle Dispenser:
Note:
1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.: