.

Hohopeti 1бр Дървена Хамстер Играчка Заек Дъвчене Играчка Хамстер Дъвчащи Играчки, Играчки за Морски Свинчета Убежище за Дребни Животни Хомячий Къща Играчка Чинчила н?

Hohopeti 1бр Дървена Хамстер Играчка Заек Дъвчене Играчка Хамстер Дъвчащи Играчки, Играчки за Морски Свинчета Убежище за Дребни

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Клетка за кусания хамстер : Тази интересна къща съответства на характера на един хамстер, който се намира в латентно състояние и обича да се скриеАксесоари за беличьей клетки : Компактен размер, подходяща за монтаж на всяко място и заема по-малко място.Клетка за хамстери джуджета : можете да colorize ги със собствените си ръце или залепите други декоративни стикери, забавно и практично. Клетка за малки хамстери : избавя от скуката и стреса, тяхното производство и поддържа психичното здраве.Аксесоари за хамстери : Тази играчка ще позволи на малкия хомячку се занимават със спорт, ще стане по-щастливи и по-здрави.Клетка за кусания хамстер : Тази интересна къща съответства на характера на един хамстер, който се намира в латентно състояние и обича да се скрие.Аксесоари за беличьей клетки : Компактен размер, подходяща за монтаж на всяко място и заема по-малко място.Клетка за хамстери джуджета : можете да colorize ги със собствените си ръце или залепите други декоративни стикери, забавно и практично. Клетка за малки хамстери : избавя от скуката и стреса, тяхното производство и поддържа психичното здраве.Аксесоари за хамстери : Тази играчка ще позволи на малкия хомячку се занимават със спорт, ще стане по-щастливи и по-здрави.Пратката включва 1 х къщичка за домашни любимци Характеристики -Размер : Около 17,00 X16,00 X11,00 см/6,68 X6,29 X4,32 инча хамстер детски играчки за дъвчене. - Компактен размер, подходящ за поставяне навсякъде, заемат по-малко място при хамстери, взбирающихся по стълбите. - Поддържане на гъвкавост на вашия домашен любимец, предотвращайте затлъстяването и да поддържат физическото здраве Играчка за домашни хамстери. -Изработен от висококачествен материал, този предмет е здрава за дълго използване в хижата за игри с плъхове. - Естествен външен вид, той се радвате на вашия домашен любимец, силно привличане вниманието на домашни любимци за малко животно, взбирающемуся по стълбите. - Много практическа рамка за катерене хамстер ще осигури комфортен престой на вашия малък домашен любимец. - Цвят : Жълт Естествен Къща за обитаване на домашни любимци. - Материал : Дървена клетка за хамстер от дърво.Информация за стоки Многокамерное убежище за хамстери Идеалното място за спане и игри за вашите хамстери и други малки домашни любимци.стълба за катерене за малки домашни любимци Ако сте се разрежда хамстери, тогава не трябва да пропускате нашата къщичка за хамстери.

Декларирани характеристики