.

POPETPOP Сачмен джудже хамстер Топка за Джогинг, детски Играчки за Котки, Тренировъчните Топки за упражнения, Играчки за Протеин, Хомячки на Волана, Спортно Колело за Х?

POPETPOP Сачмен джудже хамстер Топка за Джогинг, детски Играчки за Котки, Тренировъчните Топки за упражнения, Играчки за

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

УПРАЖНЕНИЕ с ХОМЯКОМ - игрален комплект за хамстер, и малкия таралежТе могат да получат от това огромно удоволствие. ИГРАЧКИ за УПРАЖНЕНИЯ - Този продукт може лесно да отговарят на нуждите играчки на колелца - Той предлага на вашето малко животно приятно и забавно място за упражнения и игри с любимите играчки.ИГРАЧКА "ПРОТЕИН" - Изработена от висококачествен материал за продължителна употреба, трайни и безопасни за игра.ИГРАЧКА за ПРОТЕИНИ - Приложимо : хамстери, gerbil, плъхове, таралежи и други малки домашни любимци.УПРАЖНЕНИЕ с ХОМЯКОМ - игрален комплект за хамстер, и малкия таралеж.Те могат да получат от това огромно удоволствие. ИГРАЧКИ за УПРАЖНЕНИЯ - Този продукт може лесно да отговарят на нуждите играчки на колелца - Той предлага на вашето малко животно приятно и забавно място за упражнения и игри с любимите играчки.ИГРАЧКА "ПРОТЕИН" - Изработена от висококачествен материал за продължителна употреба, трайни и безопасни за игра.ИГРАЧКА за ПРОТЕИНИ - Приложимо : хамстери, gerbil, плъхове, таралежи и други малки домашни любимци.Осъществяване на списък 1 x Бягане за хамстер-За функциите -Размер : 15,00 X15,00 X15,00 см / 5,89 X5,89 X5 тренировъчните топки за упражнения. - Това предлага на вашето малко животно приятно и забавно място за упражнения и играчки за игра с катерица. -Материал : Пластмасова играчка за малки животни - Това е играчка за хамстери може да подобри броя на упражненията в клетка за хамстери hamster Jogging wheel. - Е приложимо : хамстери, gerbil, плъхове, таралежи и други малки домашни любимци Упражняват колело за хамстери. - Изработен от висококачествена материал за дълъг период на употреба и траен, безопасен за игра на топка за хамстери. - Доведете допълнително удоволствие в забавление на вашия домашен любимец.Подходящ за куче-домашен любимец или за забавление с играчки-на ролка за домашни любимци.Описание на продукта Hamster Run-За тази играчка, за хамстери, изработен от екологично чист материал, напълно безопасен за любимия хамстер. играчка за упражнения за хамстери Тази креативна играчка за домашни животни идеален за протеин, един gerbil, хамстери и други дребни животни, които живеят или които играят, че ще им донесе много повече удоволствие. колело за бягане хамстери Го съхранява лесно, за да пести място.

Декларирани характеристики